Du är här: Start / Betyg & recensioner / Windows 8 helt enkelt
Betyg & recensioner för

Windows 8 helt enkelt (Häftad)

Kundbetyg 4

(48 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Enkel kunskapsinhämtning om windows 8

Bengt Gustavsson, 7 februari 2014

Boken verkar grundlig och har ett språk, som är lätt att förstå. Nu gäller det bara att prova och misslyckas och hoppas att windows 8 börjar klarna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst, utförliga beskrivningar, och mycket bra...

Christer Ottosson, 19 januari 2014

Lättläst, utförliga beskrivningar, och mycket bra register, lätt att använda som uppslagsbok.
Kommer att ha stor glädje av den när jag ska lära mig Windows 8.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Har inte hunnit läsa så mycket men det jag läst hade...

Ingalill Norrblom, 31 december 2013

Har inte hunnit läsa så mycket men det jag läst hade jag stor nytta av boken. Windows 8 är ju inte allt för kul tycker jag men nu är det som det är...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Windows 8 är i sig mycket komplicerat för en...

Eva-Britt Andersson, 12 november 2013

Windows 8 är i sig mycket komplicerat för en nybörjare.Boken ger tyvärr inte den hjälp man behöver. Där saknas många detaljer som rör den rent manuella hanteringen av datorns funktioner. Tydligen har jag köpt fel bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra och lättfattlig information som jag inte...

Axel Claes-Göran Helander, 31 oktober 2013

Mycket bra och lättfattlig information som jag inte hittat på annat håll. Jag är mycket nöjd med innehållet och tror därför att jag kan utnyttja innehållet på ett bra sätt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst, strukturerad och instruktiv. Jag har...

Mats-Göte Krister Olsson, 18 oktober 2013

Lättläst, strukturerad och instruktiv. Jag har tidigare använt andra böcker i serien och dessutom rekommenderat dem till deltagare på de seniorkurser jag har i datorkunskap.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag köpte boken för att lära mig hur jag skall kunna...

Bo Örtenberg, 16 oktober 2013

Jag köpte boken för att lära mig hur jag skall kunna föra över mina ca 500 mailadresser från min gamla W7a till denna W8a, men om detta fann jag intet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lätt att förstå de utförliga instruktionerna. Hade...

Anna-Lena Heikkilä, 5 oktober 2013

Lätt att förstå de utförliga instruktionerna. Hade gärna sett ännu mera kapitel i boken då windows 8 är helt nytt. Men är i stort sett nöjd med boken även förståelig för nybörjare eller inte så vana datoranvändare. Rekommenderas.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tycker i stort att boken ger bra upplysning. Har ej...

Ulla Kjellström, 20 september 2013

Tycker i stort att boken ger bra upplysning. Har ej läst klart på länge än. W 8 är ju ett nytt sätt att tänka o det tar ju sin tid.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej