Du är här: Start / Betyg & recensioner / Raw Fast Food
Betyg & recensioner för

Raw Fast Food (Inbunden)

Kundbetyg 3

(14 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra på det stora hela!

S, 21 mars 2016

Jag är ganska insatt i raw food sedan många år och tycker att många av recepten var goda och bra MEN jag har (precis som med Vibeke Amidsens första bok och visste om det men köpte denna på bokrean billigt) problem med alla överdrivna hippiereferenser och halvreligiösa inslag. Hon blandar vilt mellan buddhism, hinduism och gamla egyptiska gudar. Ett kapitel heter "Mat för älvor". Mycket om magi osv. Översättningen är också sådär. Plötsligt en dikt på danska om älvor. Stavfel på bokomslaget.

Vi har religionsfrihet såklart men jag skulle ju inte skriva en bok med Jesus Kristus-sallad med inspirerande citat från Påven heller direkt om jag skrev en kokbok. "Ave Maria-rågknäcke", ni förstår vad jag menar. Kanske man kan men mat är en sak och religion en annan, kan jag tycka. Tycker också att det känns lite respektlöst att bara dra in massa utvalda delar från olika religioner som "inspiration". Känns gammalt och 90-tal.

De... Läs hela recensionen

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rå mat

Monika Weidenblad, 22 april 2016

Mycket bra bok, tror att många skulle ha nytta av att läsa denna bok och börja använda sig av dessa recept för att må bättre

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Många äro kallade

leif karlsson (karlskrona), 31 mars 2015

Men få äro utvalda. Det utkommer en kokbok per dag i Sverige. Den dag den här boken kom ut kunde
man ha gjort en paus.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Enbart för den redan frälsta

Johis, 30 januari 2015

Att detta är en tro framgår med all tydlighet. Jag tänkte mig få en nybörjarväg in i rawfood. Istället får jag en massa trossatser med skiftande bärighet om föda och liv samt några recept bla innehållande " 1 dl inre skönhet" och "recept" på indiska bananpaket dvs halverade bananer inlindade i salladsblad och ett halvsidesrecept på sov gott te = vänderot + kamomillte med honung. Inte imponerad. Grov product placing och ohöljd reklam för vinstdrivande "Hälsoinstitut" förhöjer inte upplevelsen. För den troende kan den säkert uppfattas tunn. För den ofrälsta är det alldeles för mycket flum och utfyllnad. Men två stjärnor för den sallad, den shake och den dricka jag testade som var ok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lite för lätt

Sara Lena Maria , 12 januari 2015

Något för självklara och lätta idér och recept.
Hade velat ha lite mer spännande rätter men som ändå går snabbt. Dock helt ok och det är verklign quick fix dessa recepten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej