Du är här: Start / Betyg & recensioner / Hemliga Trädgården - En skattjakt i målarboken
Betyg & recensioner för

Hemliga Trädgården - En skattjakt i målarboken (Häftad)

Kundbetyg 5

(68 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fin, men inte riktigt vad jag förväntat mig

Love2Read, 28 maj 2015

Trots att många anser att det här är målarböckernas Målarbok för vuxna, måste jag säga att jag blev lite besviken när jag fick hem den och bläddrade igenom den. Visst, bilderna är fina och detaljrika, men på 28 st av sidorna är det meningen att man själv ska rita färdigt bilderna. Det jag förväntar mig av en målarbok är att jag kan ta fram färgpennor och färglägga bilderna i den och njuta av en stunds avkoppling, inte att jag själv ska behöva rita bilderna först.
Efter att ha läst flera recensioner där man avråder från att använda tusch och liknande då dessa blöder igenom pappret, utrustade jag mig med en bunt välvässade färgpennor. Trots vassa spetsar på pennorna är det ändå svårt att färglägga många av detaljerna och blomstjälkarna då dessa är så små och smala. Hur försiktig man än försöker vara hamnar man ändå utanför linjerna vilket inte alls blir fint.
Jag skulle dessutom rekommendera att ha ett vanligt vitt papper under... Läs hela recensionen

3 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För tunna sidor

HaW, 22 februari 2016

Denna bok har för tunna sidor. Målar en med smala tuschpennor så går färgen igenom till andra sidan. Riktigt trist. Så är inte boken med havs och fiskemotiv. Den har tjockare blad.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar!

En jättehärlig målarbok för vuxna med många detaljer, kan starkt rekommendera!! Bra som avkoppling, lite meditativt. Färgpennor är bäst att använda, tusch går lätt igenom.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hemliga Trädgården.

Lisa, 18 mars 2015

Blev så glad när jag hämtade ut denna. Efterlängtad var den och tittade igenom den snabbt, blev faktiskt besviken för det var många sidor, där man ska fylla i själv. Men började måla ganska omgående ändå. Hade frågat på facebook i en grupp där jag fick tips om denna, om vilka pennor man ska använda och jag använde dom som hade rekommenderats. Tyvärr läckte det färg på baksidan så mitt betyg blir bara en 3:a då sidorna borde vara tjockare, så färgen inte går igenom. Köpte sen Förtrollade Skogen, som är gjord av Johanna Basford. Där är sidorna tjockare så färgen inte läcker igenom.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Att måla

Göran Larsson, 3 maj 2018

Målarböckerna avsedda för barnbarnen men de verkade fantastiska! De blev i alla fall jätteglada över motiven i böckerna! Alla nöjda !

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trevlig, rolig, spännande, klurig, avslappnande.

Birgitta Liivo, 12 mars 2016

boken får mig att slappna av och njuta. lite spännande att hitta olika gömda saker i bilderna. Det krävs lite tankeverksamhet . Det är skoj. den är avkopplande och avstressande som man behöver i dessa tider. När man flyger in i bilden är man här och nu. underbart!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Detaljerad underbar bok

Azalea, 17 februari 2016

Min första vuxenmålarbok. Jag är väldigt nöjd med bokens alla detaljerade bilder där man hela tiden upptäcker nya detaljer. Dock är pappret lite väl tunt för mina tuschpennor. Den senaste boken av samma författare har tjockare papper.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Barnbarnspresent

Barbro Thulin, 14 januari 2016

Köpte denna bok till ett barnbarn. Det blir den perfekta gåvan att sysselsätta sig med en regnig eftermiddag hos mormor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fin målarbok som väcker glädje och lust

Ann-Cathrine Hartelius, 17 november 2015

Hemliga Trädgården är en målarbok med många fina detaljer. Även med en välvässad penna kan det vara svårt med de allra finaste detaljerna, men varför inte lämna vissa detaljer vita? Det ger också fin effekt. Boken väcker lust och det är svårt att sluta måla. Det passa inte mig att det är tänkt att en ska fylla i och rita själv, men det låter jag glatt bli och bläddrar vidare. En anmärkning har jag och det är att papperet är lite för tunt, där håller jag med en tidigare recensent. Men ändå - jag har provat andra målarböcker för vuxna men den här är så mycket roligare att måla i så det är bara den som gäller. Fast jag bara är halvvägs längtar jag redan efter nästa...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej