Du är här: Start / Betyg & recensioner / Dagdrömmar : målarbok
Betyg & recensioner för

Dagdrömmar : målarbok (Inbunden)

Kundbetyg 5

(78 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Dagdrömmar

Rose-Marie Jendesten, 25 januari 2016

Den är jätteläcker! Nästan omöjlig att lägga ifrån sig. Man går in i en annan värld, en bubbla, där man man själv bestämmer vilka färger som gäller.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

underbar

Linda Marie Snöberg, 29 juli 2015

Tyckte att den här boken har kanon fina bilder.
Inte så plottrigt utan har normala ytor att måla och vackra motiv.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Att vara närvarande i mitt kreativa lugn

Anna-Lena Irene Scott, 8 februari 2016

Helt fantastisk. Jag har inte varit så hör fokuserad o av slappnade på länge. Kan sitta i timmar o bara måla. Släpper allt runt mig. Rekommenderas varmt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok!

Micaela, 30 november 2015

Motiven i denna bok är helt underbara, jag har köpt en till mig själv (29år) och en till en 11årig tjej i julklapp. Vet att den kommer uppskattas. Det känns väldigt lyxigt med en inbunden målarbok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar och drömsk!

Josefin, 25 september 2015

Bästa boken jag köpt på länge!
En investering i mitt liv, kan sitta hur länge som helst och drömma mig bort.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

målabokvuxna

hundens bäst vän, 3 september 2015

Mycket inspirerande fina bilder att färglägga rogivande och får fantasin att flöda. Har man lätt att varva upp är detta en utmärkt bok att ta fram.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbart beroendeframkallande!

Ida, 13 augusti 2015

Jag rekommenderar Dagdrömmar till alla jag träffar! Jag varnar även alla hur beroendeframkallande detta är! :) Jag kan sitta i timtal & bara måla, drömma mig bort, slappna av & bara vara här & nu! Dessutom är det superroligt! Har ni inte testat den här målarboken, så gör det så fort som möjligt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Beroendeframkallande

-Jenny-, 11 augusti 2015

Jag är både kär och besatt på en och samma gång. Skulle helst suttit och färglagt varje kväll, hela kvällen, men med två små killar funkar inte det. Njuter extra mycket när jag väl får tid. Fantastiskt fin bok och mycket för pengarna!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

kul och avslappnande

Therese , 5 augusti 2015

Trevlig bok för avslappnande aktivitet.
Litet minus är att det är många återkommande detaljer!
Annars är Hanna en riktigt bra skapare!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej