Du är här: Start / Betyg & recensioner / Windows 10 helt enkelt
Betyg & recensioner för

Windows 10 helt enkelt (Häftad)

Kundbetyg 4

(62 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Tidig recension

Bengt Lundell, 13 januari 2019

Det är för tidigt att uttala sig efter en dryg vecka. Ingen bok som man sträckläser. Känns mer som en uppslagsbok som kan bli bra att ha. Efter att ha använt win7 med hemgrupper var jag nyfiken på hu det fungerade i win10. Bokens tips stämmer inte med win10 efter mars 2018. En besvikelse. Förstår att boken är äldre än så.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bortkastade pengar

Hans Hedström, 30 november 2018

När jag läste beskrivningen av boken och såg att den omfattade 479 sidor trodde jag att det var en mera djuplodande beskrivning av operativsystemet, tyvärr inte!! Den beskrivs på följande sätt
"I boken Windows 10 helt enkelt finns allt du behöver veta om Windows 10 och hur du ska göra för att få ut mesta möjliga av datorns program och maskinvara." Långt ifrån verkligheten!

Mycket gott om stora bilder men ytterst sparsamt med text.
Oftast är det självklarheter som beskrivs. Om det i programmet finns en ikon som anger att man ska trycka på den behövs det ingen lärobok för att inse detta enkla faktum. Merparten av det magra textinnehållet utgörs av "Klicka eller tryck på knappen............."

Om det uppstår problem finns ingen hjälp att få, merparten av boken ägnas åt att beskriva "appar" som jag efter installation av Windows tar bort fortast möjligt. Om jag känner osäkerhet över vilka som är säkra att ta bort ... Läs hela recensionen

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd bok

Visserligen har jag inte läst boken helt till slut ännu, men den är överskådlig, intressant och lättfattlig. Jag ser redan att den kommer att bli tillstor hjälp.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra utfomad bok

Håcke, 14 november 2016

Mycket bra och välskriven med mycket bilder mm. hoppas bara på en fördjupad fortsättning av denna bok.
Boken rekomenderar jag varmt till nybörjare i första hand.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Windows 10 enkelt

Christn Nilsson, 10 augusti 2016

Boken ger en bra grund i Windows 10 och är lättläst med text och bilder.
Visar bra övningar som är lätt att följa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

BRA BOK

Erik Mikkelsen, 16 april 2016

Boken är bra, lättläst- Betydligt mer användarvänlig än tidigare bok. Jag är 80 år men förstår, tror jag, 80 % vilket jag tycker är bra

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok.

Leif Larsson, 3 mars 2016

Jag har börjat med Windovs 10. Så jag skaffade denna bok, den verkar lättläst och bra för mina behov. Jag tycker att alla datarnördar borde skaffa den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den duger !

Sven Mårtensson, 1 mars 2016

Jag är 78 år men vid nästa inköp blir det en kulram,
gubben börja bli gammal
Med vänlig hälsning sven m

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa Windows 10 boken

Enis Puroski, 9 april 2018

Jag har läst boken jag tycker den är så jättebra förstå & bilder finns i boken den är lätt att förstå boken jag kan rekommendera den här boken Windows 10 helt enkelt

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej