Du är här: Start / Betyg & recensioner / Min egen barnkammarbok
Betyg & recensioner för

Min egen barnkammarbok (Kartonnage)

Kundbetyg 5

(11 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Billigare än i Little kids corner...

Lovisa, 30 juli 2016

en barn-tillbehörsbutik i Kristianstadde tog 100 kr mer per bok. Så, ingen tvekan om var vi köper böcker bäst och billigast framöver.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Barnkammarboken

Samlar böckerna till barnbarnen. Både mor och barn uppskattat böckerna och önskar en ny varje jul. Passar till alla barnen trots kön och ålder.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En användbar, lekfull fyll-i bok.

Mamma till två små. , 1 april 2011

Min egen barnkammarbok är den absolut bästa fyll-i boken enligt mig. Redan på omslaget känns den personlig då man kan sätta in en bild på barnet. Barnets liv blir som en berättelse som börjar med bilder på föräldrarna och hur man träffades, fortsätter med en sida om graviditeten, första tiden, förskolan, första dagen i skolan osv. Jag upplever att det finns lagom mycket utrymme att skriva på och sätta in bilder i.

Alla fyll-i sidor är blandande med sidor med sångtexter, dikter och ramsor. Det är just den detaljen som gör att jag föredrar denna fyll-i-bok över alla andra. För man kan läsa boken med sitt barn och faktiskt ha den i användning istället för att den ska stå och samla damm. Jag har tagit vanlig bokplast över alla bilderna så att inte dottern som är 2 år ska slita loss dem. Den står i hennes bokhylla och hon börjar inse att det är hon som en den lilla bebin i bilderna och älskar att peka på bilderna utav sig själv och oss föräldrar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej