Du är här: Start / Betyg & recensioner / Bildbok : ur Jan Lööfs bildvärld
Betyg & recensioner för

Bildbok : ur Jan Lööfs bildvärld (Inbunden)

Kundbetyg 4

(84 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Jan Lööf är alltid intressant. Han är en duktig...

Claes , 17 oktober 2013

Jan Lööf är alltid intressant. Han är en duktig tecknare med tydligheten som sin främsta konstnärliga styrka. Det jag saknade i boken var mer kommentarer från honom själv. För när han skriver om den konstnärliga processen är det mycket spännande.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jan Lööfs personliga och säregna teckningar gör sig...

Thomas Olsson, 16 oktober 2013

Jan Lööfs personliga och säregna teckningar gör sig väldigt väl i den här bilderboken. Behändigt format för liten och stor.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En underbar blädderbok - men hittills mest för oss...

Sara (Linköping), 8 oktober 2013

En underbar blädderbok - men hittills mest för oss vuxna, som drömmer oss tillbaka till barndomen. Barnen tycker att bilderna är för små och saknar sammanhanget. Men jag kan sitta lääänge och bläddra...

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En upplevelse

Thomas, 10 mars 2014

otroligt kul bok, alla gamla Pixi-böcker kom tillbaka i minnet. Jättekul med en personlig bild-bok.
Rekommederas varmt, man kan bläddra i den hur många gånger som helst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bildbok Jan Lööf

moonwriter (Åhus), 6 februari 2014

Många bilder och så lite intressant text till. Man kan sitta länge och studera Jan Lööfs detalj- och fantaisirika bilder, att skratta och le åt att få inspiration av, en mysig bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar tecknare!

christel bengtsson, 5 februari 2014

Ända sedan mina barn fick boken Sagan om det röda äpplet har jag älskat Jan Lööfs teckningar. Jag var ju bekant med honom innan genom Ville i tidningen Vi. Hans bilder har en sådan renhet och med massor av detaljer så man upptäcker alltid något nytt. Denna bok har jag köpt till mej själv och den ligger på soffbordet så jag kan blada och titta och läsa och NJUTA så ofta jag vill.
Kanske skall barnbarnen få titta i den nån gång :-)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ganka underhållande

Shape, 5 februari 2014

Välgjord bok som är underhållande. Har inte läst så mycket böcker av Jan Lööf, och känner därför inte igen alla bilder vilket gör att boken blir lite mindre intressant. Men de man känner igen är ju kul. Skulle dock önskat att det varit lite mer bilder som man kände igen, har ändå läst 5 böcker av Jan Lööf. Men på det hela, en snygg och välgjord bok med underhållande bilder.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jan Lööf har hängt med mig sedan barndomen och därför...

F. Sundberg, 22 januari 2014

Jan Lööf har hängt med mig sedan barndomen och därför är det kul och få veta lite mer om honom som person. Lööf är inte direkt den där typen som sitter i TV-soffor eller deltar i tävlingar där kändisar roar varandra. Skulle gärna se att det skrevs en biografi om honom.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättetrevlig bok om man tycker om Jan Lööfs bilder och...

Marie Andersson, 13 januari 2014

Jättetrevlig bok om man tycker om Jan Lööfs bilder och så får man hans egna ord på varför han gjort vissa böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej