Du är här: Start / Betyg & recensioner / Pixiväska
Betyg & recensioner för

Pixiväska (Häftad)

Kundbetyg 5

(55 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra present

Anna, 11 april 2018

Vi hade med oss denna som sysselsättning på en resa och den var toppen, ett par nya böcker varje dag att läsa. Rekommenderas att ge bort som present också, kul idé!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Pixiväskan

Lars Olov Sund (Örebro), 21 mars 2018

Kul grej, med väska. Ordning och reda både hemma eller på resa. Rekommenderas till vän av ordning. Köp den nu.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Roligt upplägg för barn

Aneth , 14 september 2017

Rolig och spännande för barnen att öppna luckor och överraskas av olika nya pixiböcker i olika storlekar. Även små luckor kan rymma stora böcker. Gjorde sagoläsningen mycket roligare!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Perfekt present!

Karolina engborg, 24 oktober 2016

Jätteuppskattad och helt fantastik samling böcker. köpte den först till min son som älskar pixiböcker och han tycker så mycket om den så nu har jag gett bort den i present till massor av ungar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jätte trevlig present.

Rut Anneli Madelene Sköld, 11 september 2016

Jättetrevlig present! Bra att bära med sig och ta med sina favoritböcker , lätt och behändigt. samt fin väska att bära med sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sommarlov!

-, 26 juli 2016

Ett bra och uppskattat sätt att förnya pixi-biblioteket inför sommarlovet. Yngsta dottern tränar sin läsning och äldsta dottern plöjer dem. Att det fanns mini- och megaböcker i väskan var en kul bonus!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Böcker bra väska dålig

Mofa Lars, 29 juni 2016

Pixiböckerna var som vanligt bra, bra blandning.
Däremot så var inte väskan en väska.
Vår tanke var att det skulle vara en väska att ta med sig på semester/bilen/tåget men tyvärr fungerar den inte bra till detta.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Barnen gillade den!

E, 28 juni 2016

Rolig idé med olika fack till böckerna, och roligt med lite olika storlekar på dem. Barnen kände igen luckorna från pixi-adventskalendern som varit mycket uppskattad här. Hade dock önskat att det var mer som "fack" för böckerna inne i väskan också så som det är på utsidan. Vet inte hur länge själva väskan kommer att hålla, men som sagt en kul idé.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Pixiväska

Eva Lindgren, 17 maj 2016

Våra barnbarn har alltid gillat pixiböcker. Böckerna är ju i ett händigt format för små händer. Den här väskan blev de helförtjusta i.
Eva L

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej