Du är här: Start / Betyg & recensioner / Saknad
Betyg & recensioner för

Saknad (Häftad)

Kundbetyg 5

(3 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mycket läsvärd!

Elin, 16 september 2019

"Saknad" är den otroligt gripande och spännande fortsättningen på "Den vita delfinen". Saknad är, precis som Den vita delfinen, mycket berörande och träffar rakt i hjärtat. Läsaren får följa både gamla och nya karaktärer och ta del av flera livsöden. Både personerna och miljön är skickligt skildrade av författaren. Det är svårt att lägga ifrån sig boken och jag väntar nu med spänning på den sista delen i trilogin!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

"En gripande fortsättning"

Elin, 15 januari 2019

Efter att ha läst del 1-"Den vita delfinen"som jag älskade har jag nu läst ut del 2 "Saknad". Det är en spännande fortsättning där man får följa huvudpersonerna från del 1 samt lära känna några nya karaktärer. Tyckte boken var lättläst och hade svårt att sluta läsa då varje kapitel har en cliffhanger. Nu ser jag fram emot del 3.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Saknad - Den vita delfinen 2

Bok älskare, 1 december 2018

Saknad är den spännande fortsättningen på Den vita delfinen. Det kommer även en del 3. Boken är välskriven, med målande karaktärs och miljöbeskrivningar. Spännande från första till sista sidan. Det är nästan omöjligt att lägga i från sig boken då jag bara måste veta hur det går! Nu ser jag verkligen fram emot fortsättningen och avslutningen i denna trilogi.

Jag rekommenderar även Maria Johnssons Den vita delfinen (1an) och den fristående boken Flickan i fönstret, båda dessa är också spännande och läsvärda! Alla tre är perfekta presenter!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej