Du är här: Start / Betyg & recensioner / De odödligas regler
Betyg & recensioner för

De odödligas regler (Häftad)

Kundbetyg 4

(11 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Julie Kagawa gör det igen! Tyckte de första kapitlen...

Malin , 12 juli 2013

Julie Kagawa gör det igen! Tyckte de första kapitlen var lite småseg men sen kom det igång och jag älskade boken, slukade den på två dagar och nu längtar jag till uppföljaren som en galning.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

De odödligas regler

Mai Yvonne Ljungqvist, 30 mars 2017

Underbar bokserie.. kan VARMT rekommenderas - sträckläste alla böckerna. Trovärdiga aktörer och en gripande historia. Trots fiction så kändes de levande vare sig de var på den onda eller goda sidan . Lätt att ta till sig karaktärerna och deras "resa" Lätt att fälla en tår över den som "offrade" sig

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiska böcker

Kakmonstret88 (Göteborg), 28 mars 2017

Bra med asiatisk huvudperson och som man följer de inre känslor och konflikter att vara och leva som en vampyr. Dessa böcker är helt klart värda att läsas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Älskar

Solrosen, 21 december 2016

Hade aldrig läst en bok om vampyrer förut. Men denna boken var fantastisk. Jag ville inte lägga den ifrån mig när jag väll hade börjat att läsa. Boken vänder och vrider sig hela tiden man vet aldrig vad som kommer att hända. De odödligas regler är spännande och fartfylld. Det är nästan aldrig en lund stund. Huvudpersonen Allie är en fullträff. Hur hon övervinner hindren och motgångar och aldrig ger upp oavsett om oddsen är enot henne.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Edens blod

Anonymt, 26 februari 2015

Efter en kväll läste jag ut den och nu har jag börjat läsa De odödligas hunger. De här böckerna är så bra och jag älskar Allies personlighet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej