Du är här: Start / Betyg & recensioner / Lyckliga gatan
Betyg & recensioner för

Lyckliga gatan (Inbunden)

Kundbetyg 4

(82 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Jag har läst alla böcker som Liza Marklund har...

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 9 oktober 2013

Jag har läst alla böcker som Liza Marklund har skrivit, både alla böckerna i serien om Annika Bengtzon, och även hennes övriga böcker. Och jag har också även tyckt mycket om alla hennes böcker.

Lyckliga gatan är den tionde boken i serien om Annika Bengtzon. Och den var precis lika bra som dom övriga tidigare böckerna.

Jag gillar verkligen Liza Marklunds sätt att skriva. Och jag tycker mycket om Annika Bengtzon och dom övriga karaktärerna i boken.

Handlingen i den här boken var spännande, och kändes trovärdig. Boken hade ett skönt flyt, och jag hade svårt att lägga den ifrån mig.

Boken är avslutad, men ändå så känns det som om det kanske kan komma en fortsättning på den.

Gillar ni Liza Marklunds tidigare böcker, så ska ni definitivt läsa även den här boken. För jag tyckte att den var mycket bra, och rekommenderar den varmt.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken börjar bra och har likt tidigare böcker ett bra...

Peter, 7 november 2013

Boken börjar bra och har likt tidigare böcker ett bra tempo men slutet känns slarvskrivet. Precis som om Liza Marklund fått ett stort förskott och lovat en deadline hon inte klarat av och därför avslutat boken i panik.
Den lämnar för många trådar tills sitt eget öde!
Betyget får anses närmare en etta än en trea, men början och mitten av boken håller för en tvåa i betyg. Kommer nog inte att läsa fler böcker av Marklund utan lägger nog tiden på bla Ann Rosman som håller hög klass hela vägen igenom.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En av de bättre av Liza Marklund !

Ylva Katarina Lindström, 14 november 2016

"Lyckliga gatan" av Liza Marklund hör nog till en av hennes bättre tycker .
(Är annars rätt kluven till hennes böcker. En del bra en del mindre bra.)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hastverk med orimligt slut

Anni, 1 juni 2015

Man kan inte låta bli att fundera över om Marklund tänkt igenom hela händelseförloppet från början eller om slutet är ett sådant ogenomtänkt hastverk som det framstår i läsarens ögon. Historien börjar som förväntat, men tar en sådan orimlig vändning att jag helt tappar förtroende för författarinnan. Jag blir också mycket illa till mods över den nedvärdering av hemmamödrars arbete som framförs och undrar vad författarinnan egentligen menar med denna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nja

Kenneth B, 12 november 2014

Har man följt Marklunds böcker sedan den första boken om Annika Bengtsson så måste man ju fortsätta läsa de böcker som kommer. Men jag kan inte säga att jag tycker de är speciellt bra längre. Speciellt som jag läst boken efter att jag läst en annan bok, exempelvis Hammarbyserien precis före då blir mitt intryck att dessa böcker är ganska medelmåttiga.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Böcker spännande som film.

Karl Olof Engelberg, 24 april 2014

Finns bara Helena Bergström som Annica, som dom två första filmerna. Men frånsett det är böckerna suveräna.spännande",naturliga "deckare. Läst samtliga TOPP .OK. EJ så" policiära"

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Liza är alltid bra

Monica Johansson, 24 januari 2014

Inte heller denna bok gör mig besviken, Liza är en favorit författare som skriver böcker som är svåra att lägga ifrån sig.
Kanske skulle man kunna tröttna på att följa reportern Annika och tidningen Kvällspressen, men det är en del av tjusningen tycker jag, varje bok innehåller ett nytt "fall" men samtidigt en uppföljning om vad som händer i hennes och tidningens liv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tack och lov att författaren är tillbaka "i gamla...

Ebba Söderman, 11 januari 2014

Tack och lov att författaren är tillbaka "i gamla hjulspår"! Tyckte den föregående boken i serien var dötrist, men den här är lika bra som de tidigare böckerna om Annika Bengtsson! Det enda jag möjligen kan klaga på är att det känns som om slutet kom lite abrupt, helt plötsligt var boken bara slut?! Annars mycket bra bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskriven som vanligt när Liza Marklund...

Ingegerd Birgitta Johansson, 28 november 2013

Välskriven som vanligt när Liza Marklund levererar.Boken är inte dålig, men jag tycker inte att den håller samma klass som Sprängaren och Livstid som jag rankar som de bästa i serien om Annika Bengtsson.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej