Du är här: Start / Betyg & recensioner / Järnblod
Betyg & recensioner för

Järnblod (Inbunden)

Kundbetyg 4

(92 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Njaaa......

Ylva Katarina Lindström, 14 november 2016

Har alltid varit lite kluven till Liza Marklunds böcker. Vissa är bra andra mindre bra.
Denna sista i serien om Annika Bengtzon hörde till de mindre bra tycker jag.
Men har man läst stor del av serien vill man ju ha den avslutande delen, "Järnblod", också.
Hade den varit en helt fristående del skulle nog inte kanske inte rekommenderat den men som avslutande del i serien vill man ju som sagt säkert läsa den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tillbaka i gamla gängor

Anni, 15 juli 2016

Efter det fullkomligt verklighetsfrånvända hafsverket "Lyckliga gatan" har Liza Marklund kommit tillbaka och levererar nu en avslutande deckare i samma stil och klass som de tidigare. Händelserna i denna bok knyter ihop påsen och hon hänvisar till många händelser i de tidigare böckerna, inte minst "Studio sex". Även om "Järnblod" avses vara den sista boken i serien så har författarinnan garderat sig genom att lämna dörren öppen för en fortsättning. Det tror jag var klokt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Järnblod

Maj Ohlsson, 17 februari 2016

Liza Marklund är en mästare på att få ett järngrepp över mina tankar i detta drama från första sidan, jag gillar hennes upplägg av spänning och dramatik.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jätte bra

Pethra KZ, 9 september 2015

Liza levererar som vanligt en bra, spännande och lättläst story. Men jag vill ju veta vad som händer till våren så jag hoppas innerligt att det inte var den sista boken i serien i alla fall.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sista boken om Annika Bengtzon

-, 4 september 2015

Nja, den var väl okej läsning, men förutsatte att läsaren följt med i tidigare böcker. Speciellt behövde läsaren ha läst boken innan.
Kändes också lite hopplös att människor inte förändras utan går omkring och maler sin avundsjuka, dåliga sidor och har svårt att gå utanför sig själva.

Storyn blev aldrig riktigt spännande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hej då Annika

Monica Johansson, 3 augusti 2015

Lite tråkigt att det inte ska komma några fler böcker om reportern Annika, jag kommer troligen att sakna henne. Liza Marklund är en riktigt bra författare, jag gillar hennes upplägg.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Järnblod knyter ihop säcken

Lina, 25 juli 2015

Järnblod är den sista boken i serien om Annika Bengtzon och det känns lite vemodigt att börja läsa den då man inte vill att det hela ska ta slut. I den här boken får vi följa med Annika Bengtzon på en personlig inre bana och Liza Marklund knyter ihop säcken på ett bra sätt med de tidigare utgivna böckerna. Jag tycker personligen om Liza Marklunds sätt att skriva, dock kan det stundtals bli så att läsaren kan förutspå vad som kommer att hända under läsningens gång¿ Men det man slås av i denna bok är hur den speglar den medieutveckling vi just nu går igenom med digitalisering, vilket får boken att kännas som att den skulle kunna utspelas i nuet och gör den mer spännande. Jag rekommenderar denna bok helt klart!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt bra :)

Barbro Larsson, 29 juni 2015

En väldigt bra och spännande kriminalroman :) Passar perfekt att ha då jag ligger i min hängmattan nu i sommar 👍🐾☀️Väldigt trist att det är hennes sista bok i denna serien om Annika Bengtsson 🌸🌺🐞🌷

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nja..... tveksamt om jag skulle rekommendera den.

taiga, 26 juni 2015

Istället för att rekommendera boken, lättare att berätta hur det slutade faktiskt.
Långdraget avsked, om man säger så. Märkligt avslut på en lång serie. Blev aldrig riktigt tagen av handling.
Nej, stor besvikelse Liza Marklund! Jag har älskat dina böcker och undrade så hur det skulle gå med alla inblandade men här lyckades du inte, tyvärr.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej