Du är här: Start / Betyg & recensioner / Mördar-Anders och hans vänner (samt en och annan ovän)
Betyg & recensioner för

Mördar-Anders och hans vänner (samt en och annan ovän) (Inbunden)

Kundbetyg 3

(103 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Betyg: 3 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 28 september 2015

För fem år sedan så läste jag "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" och den fick en fyra i betyg från mig.

För två år sedan så läste jag "Analfabeten som kunde räkna" och den fick en femma i betyg från mig.

Nu har jag läst "Mördar-Anders och hans vänner (samt en och annan ovän)" och den får en trea i betyg från mig.

Helt okej bok, bra skriven, dråplig och underhållande. Men tyvärr så fångade den inte mig på samma sätt som Jonas Jonassons två tidigare böcker har gjort.

Rekommenderar ändå boken till er som har tyckt om författarens tidigare böcker.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mördar-Anders störande upprepning

Bo Ingmar Carlsson, 23 oktober 2015

Tyckte att det var samma sak på varje sida, med lite andra ord,ja samma tema. Den var bäst i inledningen men handlingen var det samma .

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ganska skruvad bok

Ewa Flysjö, 20 april 2017

Den första boken av Jonas Jonasson: hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann var väldigt annorlunda och det blev många skratt när boken lästes. I denna boken var det delar som var skruvade och kändes igen men här saknades humorn.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

lättläst

Mellsa 1, 3 april 2017

Rolig och tokig, men det blev lite för mycket av den varan. Man ledsnar lite efter halva boken men kan ändå inte sluta läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bedrövlig

Lars Åsberg, 8 november 2016

Förväntningarna var höga efter hundraåringen och analfabeten.
Men här driver Andersson med en stor grupp troende i vårt land.
Bedrövligt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Repetetiv

Björn Lundvall, 4 juli 2016

Författaren vevar samma story om och omigen. 100-åringen var jättebra, jag kände igen mig i Analfabeten och jag har inte ens orkat läsa klart Mördar-Anders

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Burlesk komedi.

Lennart Hjalmarsson, 23 februari 2016

Jonasson beskriver att även gangster kan ha ett hjärta. Mycket underhållande om den komplexa världen - präster, gangster och vanligt folk.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hög skrattvarning

Bitte, 18 januari 2016

Trodde aldrig att Jonas Jonasson skulle kunna överträffa 100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann! Men vad jag bedrog mig. Jag har skrattat och jag har av spänning lagt undan boken och åter igen skrattat. När man inte trodde att fler tokigheter kunde inträffa så nog sjutton blev allt ännu galnare.
Underbar bok som jag varmt kan rekommendera.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mördaranders och hans vänner

Göran Langevi, 3 november 2015

Jonas Jonassons bästa bok hittills. Riktigt rolig! Jag kände hans far "Ambulansjonas" och det är nog som han skriver i inledningen att den här boken skulle hans far tyckt om.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej