Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tre timmar
Betyg & recensioner för

Tre timmar (Inbunden)

Kundbetyg 4

(49 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Roslund du klarade av att "vara ensam"

Ett stort fans., 6 maj 2018

Vilken sträckläsning, vilken spänning, vilket oerhört viktigt ämne som historia! Lite ruskigt med och så roligt att Ewert börjar mjukna upp. Kan verkligen rekommendera alla att läsa och Roslund är precis lika proffsig och intressant utan sin partner
Anki

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 5 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 4 juli 2019

Tre timmar är den åttonde boken om polisen Ewert Grens. Och det är den tredje boken om Piet Hoffman. Jag har läst alla dom tidigare böckerna och jag har tyckt väldigt mycket om dom allihopa. Dom sju tidigare böckerna har skrivits tillsammans av Anders Roslund och Börge Hellström. Men den här senaste boken är skriven av Anders Roslund ensam.

Tre timmar var inget undantag mot dom tidigare böckerna. Den var precis lika bra, om inte ännu lite bättre.

Jag älskar hela den här bokserien, mycket för att samtidigt som dom är spännande kriminalromaner, så tar dom alltid upp aktuella ämnen i varje bok. Samhällskritiska och politiska är dom också.

Den här boken handlar bland annat om människosmuggling och flyktningar. Den är väldigt spännande och mycket gripande.

Rekommenderas absolut. Men läs gärna dom två tidigare böckerna i serien först, Tre sekunder och Tre minuter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Too much !

Jan H, 30 september 2018

Alla i stort sett höjer denna bok till skyarna. Spännande. Måste sträckläsas.Jag delar inte deras uppfattningar. Hade svårt att ta mig igenom den. En bok blir inte mer spännande för att författaren överdriver allting. Tvärtom. Att Gräns hoppar stafett över liken på hamnkajen för att snabbt nå en mobil skapar bara löje hos mig. Något författaren gör stor sak av är att en av skurkarna har olika stora pupiller och en fantombild görs. Denna abnormitet upptäcker en 12-årig pojke på ett flertal meters håll gömd i en källare. Det vimlar av liknande orimligheter i boken. Om Roslund vore lite mer nyanserad med dessa överdrifter skulle kanske boken t.o.m. kunnat vara spännande. Nu blir det bara dumt. Dessutom borde Roslund pensionera sin kriminalkommissarie som lite för ofta gråter åt det elände han arbetat i ett flertal decennier.

Jan H

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning från början till slut

Knoppen, 5 juli 2018

Det var svårt att stänga av boken blev nästan sträcklyssning. Om du inte har lyssnat eller läst de två första har du många spännande timmar framför dig. Ser fram emot den fjärde som kanske kommer att ha titeln 3 dagar, eller?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tre timmar - Anders Roslund

Mats Eric Andersson, 27 juni 2018

En klar bladvändare i positivt hänseende. Mer fokus på Evert än tidigarer vilket jag personligen uppskattar. Har några hundra sidor kvar vilka jag ser fram emot ..

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jätte bra

Annika, 30 maj 2018

Spännande mycket bra skriven
Tre sekunder och tre minuter har jag också läst bra dom med
Men denna var bäst!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tre timmar

Ylva Axner, 17 maj 2018

Rekommenderar den verkligen. Spännande och välskriven. Jag kunde inte sluta läsa den. Har du läst de två andra,Tre sekunder och Tre minuter så tveka inte att läsa Tre timmar

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt bra!

Jossan, 16 maj 2018

Ny bok med Roslund utan Hellström. Lika spännande och engagerande som alltid, man kan inte sluta läsa. Läskig och varm på samma gång. Grens är sig lik och även Hoffman.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intensiv start,

Pia Gahlin, 16 maj 2018

Som vanligt. Har hunnit läsa 1/3 av boken men den är lättläst, detaljrik, det händer saker samtidigt på olika platser i världen, och, har man tyckt om de två föregångarna så gillar man den här.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej