Du är här: Start / Betyg & recensioner / Slutet på historien
Betyg & recensioner för

Slutet på historien (Inbunden)

Kundbetyg 4

(131 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Dålig, skrytig självbiografi

Bertil Fougstedt, 13 januari 2021

Boken blir en tjatig beskrivning av viner och matlagning varvad med självbelåtna utläggningar och generaliseringar om rättsväsendet, feminismen och psykiatrin. Guillous sämsta bok en stor besvikelse

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Slutet eller......

Nils Lagerström, 28 december 2020

Familjens historia blev visserligen något så när avslutad men det kändes som det saknades ett antal historier om olika personer ung. som om författaren tröttnat på boken o bara helst vara klar o avsluta historien.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En plikttrogen bok...

Gunnar Victor (Sollentuna), 26 oktober 2020

... både för den som skrev och mig som läsare. Ingen av oss kan ha haft glädje av att skriva eller läsa. Till pappersåtervinningen så kanske någon blir glad

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt

Eva Norling, 10 september 2020

En riktig bladvändare - det går inte att lägga boken åt sidan. Vill inte att den skall ta slut. Sluta aldrig att skriva böcker Jan.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tjatigt med alla sportreferat

Jag har läst hela långa serien av Guillou och är imponerad av all research. Men..det blir lite väl fjantigt med alla otroligt duktiga intelligenta vackra superbegåvade släktingar i böckerna. Och i den här sista delen blev det mycket snabbläddrande då Guillou tycks ha fastnat i sportens värld och det blir bra tjatigt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Slutpunkt

thoad (skövde), 29 mars 2021

Inte besviken. Tvärtom. Förväntningarna infriades. Starkt att producera 10 böcker i samma täta kvalitet. Fantastiskt att följa 1900 talet genom släten Lauritzensöden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kunde varit bättre

Christiane, 21 februari 2021

Jag tycker de första delarna fram till slutet 2:a världskriget var bättre. Den sista delen är något mer fantasifull. Icke förty - mycket historia i hela serien. Värt att läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket hockey blev det!

Gunnar, 3 december 2020

Till sist måste ju historien om släkten Lauritzen få ett (lyckligt) slut. Men det blev väldigt mycket hockey. Jag antar att boken hade blivit lite tunn annars...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En episk saga om ett århundrade

HiO, 25 november 2020

Maffigt slut på Guillos stora familjekrönika. Som alltid en fröjd att läsa Jan Guillo - en av landets mest lysande språkbegåvningar och intrigskapare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej