Du är här: Start / Betyg & recensioner / Dyngkåt och hur helig som helst
Betyg & recensioner för

Dyngkåt och hur helig som helst (Pocket)

Kundbetyg 3

(80 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

dum titel, dum bok

Micke, 9 juli 2010

Hemskt att sådant skräp säljs.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Neejjj..

Lia, 12 augusti 2015

Tog ett tag innan jag provade den. Hade
höga förväntningar & blev besviken.
Boken åker bort från bokyllan till
Erikshjälpen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så himla bra!

Sweetie, 12 november 2014

Så mycket igenkännande - i både roligt och sorgligt. Mia Skäringer öppnar verkligen upp och bjuder på sig och sitt, hon får mig att känna att jag inte är ensam om mina tankar och känslor. Sen har hon ett fantastiskt sätt att skriva på - vissa meningar läser jag om bara för de är så härligt uttryckta och vackert skrivna!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tjejen älskade

Oskar, 10 april 2014

Betyget avser vad hon tyckte. Jag har inte läst den. Hon gillade den iaf så pass mycket att hon ville ha Mia Skäringers andra bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dygnkåt och hur helig som helst

Annica Marion Louise Billemark, 18 februari 2014

Jag gillade boken för det är mycket man känner igen sig i som tex skilsmässa,och ett pusslande med ungar hit och dit. Samtidigt som det är mycket humor,det blev mycket skratt... Mia skriver rakt på sak om sina känslor och tankar. Är en bok som kan läsas av alla ung som gammal.
Så den rekommenderar jag, har du inte läst den så gör det!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra. Tror att hon kan hjälpa andra som befinner...

Lena Olsson, 11 november 2013

Mycket bra. Tror att hon kan hjälpa andra som befinner sig i samma situation. Det är lätt att känna igen sig på en del ställen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Till slut fick den ligga på skithuset. Läste aldrig...

Linda, 2 oktober 2013

Till slut fick den ligga på skithuset. Läste aldrig klart den.
Trodde den skulle vara rolig. Men det är ju en blogg/dagbok man läser. Passar inte alls mig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En riktigt tråkig bok och jag förstår inte vad hon...

Gudrun , 6 juni 2013

En riktigt tråkig bok och jag förstår inte vad hon vill ha sagt med den. Kanske enbart använda sitt dåliga språk.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otillgänglig

Anni, 15 juli 2012

Skäringer når inte fram till mig. Jag förstår inte ens vad hon vill ha fram. Jag tycker inte att boken är rolig, inte intressant och definitivt inte engagerande. Varför? Förmodligen för att hon skriver om en verklighet som är svår att relatera till, då den ligger alltför långt ifrån hur jag lever mitt liv som mamma och kvinna. Språket förmår inte heller beröra, utan det känns snarare som att Skäringer använt en gödselspridare för att sprida ut vulgarismer som förorenar texten snarare än göder den.

Jag läser andra recensioner av boken innan jag skriver min. En del tycker som jag, men påfallande många tycker att boken är rolig och skriver att den fått dem att skratta. Jag förstår inte vad de skrattat åt. Andra skriver att de känner igen sig. Jag förstår inte vad de kan känna igen sig i. Det här är inte min värld, inte min humor och inte mina erfarenheter. Och det är jag väldigt glad över!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej