Du är här: Start / Betyg & recensioner / Hypnotisören
Betyg & recensioner för

Hypnotisören (Pocket)

Kundbetyg 4

(201 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Hypnos

Ingrid Stiberg, 9 november 2017

Lite väl rå och otäck, men spännande. Kunde inte inte släppa boken
trots allt det otäcka. Handlar ju om psykiska problem och relationer.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hypnos

lennart nilsson, 12 oktober 2016

Bra spännande fast väl rå. Handlar ju om psykfall som begår hemska brott det kanske inte alla gillar men inom smak

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Glatt överraskad!

Gullinina, 19 maj 2016

De här var den första boken jag läste från 'paret' kepler och jag blev glatt överraskad då jag tyckte historien var riktigt bra och dramat, spänningen hörde till så gott som hela tiden. Har redan skaffat de andra böckerna i den här serien så dte säger nog ganska mycket om vad jag tyckte om boken.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning!

Bokläsarn (Luleå), 29 december 2015

Av andra recensenters kommentarer att döma verkar som att man antingen är betagen, eller inte alls, av Keplers böcker. Jag tillhör de betagnas skara. Ännu en grymt spännande berättelse av firma Kepler!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra!

Helene Forsman, 11 mars 2015

Jag gillade denna bok jättemycket! Den var spännande och man kunde inte lägga ifrån sig den.
klart läsvärd!!
Ska läsa mer av denna författare vid något tillfälle!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hypnotisören av Keepler

Kristina Simar, 22 april 2011

Sämsta svenska deckare som jag läst. Dålig research och handlingen känns bara så påhittad. Kommer aldrig läsa Keepler igen.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Yees!!

Lia, 27 mars 2014

Ville ge boken en chans till. Kände att jag var redo nu. Var ej det förr. Kom in direkt. Läste så fort tid gavs. Boken stannar för att läsas om. Rek varmt👍

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst, dock lite seg.

Snawitz, 17 maj 2019

Jag trodde att denna bok skulle vara bra eftersom den fått så bra kritik.
Min åsikt är dock att storyn bitvis är torr, boken skulle kanske vara bättre om den kortades ner åtskilliga sidor.
Nej, jag rekommenderar inte denna bok till någon.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den svagaste Keppler.

Anders Wiggström, 5 december 2018

Den svagaste boken i serien av Keppler men en mycket bra start på en lysande bokserie. Den väckte mitt intresse för Keppler.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej