Du är här: Start / Betyg & recensioner / Paganinikontraktet
Betyg & recensioner för

Paganinikontraktet (Pocket)

Kundbetyg 4

(168 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Paganinikontraktet är nog den sämsta bok jag någonsin...

Per, 16 maj 2013

Paganinikontraktet är nog den sämsta bok jag någonsin läst.
Tror inte att jag överdriver faktiskt.
Jag ville hela tiden berätta för någon, ringa någon, uppmärksamma någon i min närhet på hur fantastiskt dåligt det var skrivet.
Som om någon skrivit ut allt utan att redigera, utan att låta en del förstås bortom den skrivna texten.

Känns som ett exempel på hur man inte ska göra.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning

stefan, 5 november 2012

Jag har lätt att följa och förstå handlingen. Vill verkligen mala igenom boken i ett sprut. Gillar man deckare och spänning likt Beck, samt gillar att läsa, då är det bara att börja. Jag ångrar mig inte utan längtade till nästa bok så fort jag var klar med den här.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vansinningt fängslande direkt från sid 1.....

annka@bredband.net, 21 november 2011

Toppenspännande bok som utspelar sig i svensk miljö vilket gör den ännu mer läsvärd. Direkt och rak handling som förflyter som nutid utan hopp i tiden och utsvävningar. Ingen otålighet att önska hoppa framåt vissa sidor. Varje sida är viktig. Bra thrilleruppbyggd handling...

Räkna med att sträckläsa från pärm till pärm.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inget ord är negativt nog

Sofie, 22 juli 2020

Sämsta boken jag någonsin har läst, riktigt usel. Bara massa ordbajsande och totalt onödiga personbeskrivningar där författarparet verkar ha en förkärlek till anorektiska kroppar. Riktigt dålig bok, äter hellre avföring från valfri person än läser denna skitbok igen. Ska använda sidorna till att torka röven.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning - igen!

Bokläsarn (Luleå), 29 december 2015

Firma Kepler har gjort det igen. Det är grym spänning rakt igenom hela boken och man kan inte släppa taget om den. Läs boken, säger jag!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härligt med twistar

Bokdjungeln , 30 december 2018

Vilken bra ljudbok! Nog för att det är många personer och händelser att hålla reda på, men det blir aldrig rörigt. Inte heller blir det långtråkigt för det händer saker hela tiden, och när man tror att man har listat ut slutet så sker det en twist som rör om allt. Detta är något jag verkligen uppskattar. Jag upplever inte heller att boken känns så lång som den faktiskt är, utan den rullar på i bra tempo och Malmsjös röst gör historien ännu bättre. Att boken tar upp vapenhandel tycker jag är riktigt bra och att den visar på att människor borde uppmärksamma Sveriges del i det hela. Jag är supernöjd med boken och satte direkt igång med bok nummer 4 av Lars Kepler.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt ok

bonadea, 25 november 2017

Min första lars kepler bok och fast den var bra så blev jag besviken. Jag är ingen fantast av kriminalromaner men då Lars Kepler har blivit so omtalad så hade jag höga förväntningar i stil med Stig Larssons millenium böcker. Men egentligen så var det infen märkvärdig bok, ok varken mer eller mindre.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lars Kepler skriver så man inte kan släppa boken, det...

Åsa Caroline, 14 juli 2013

Lars Kepler skriver så man inte kan släppa boken, det händer hela tiden saker som gör att den inte går att lägga ner... Jag har lästa alla böckerna och har svårt för att vänta på nästa...

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar för mig som älskar deckare, precis som...

Underbar för mig som älskar deckare, precis som tidigare böcker. Har suttit i min "brasse" på stranden och inte kunnat slita mig. Illröd när jag kommit hem. Skall snart ge mig på Sandmannen som jag köpte samtidigt med Paganinikontraktet.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej