Du är här: Start / Betyg & recensioner / Katedralen vid havet
Betyg & recensioner för

Katedralen vid havet (Pocket)

Kundbetyg 4

(61 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Underbar bok. Svår att glömma och det är ofta mina...

Roberth Edberg, 28 maj 2013

Underbar bok. Svår att glömma och det är ofta mina tankar går till det lilla klostret varje gång jag hör Barcelona nämnas.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket läsvärd

Pelle Frimodig, 27 januari 2012

En gripande bok som är svår att lämna

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastiskt bra bok

Marianne, 16 maj 2011

Människoöden varvat med historia, man kan inte sluta läsa.
Läs den!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

det finns

Lena Elisabeth Keijser, 30 maj 2017

det finns bejakelse i möte med ord; här kan jag vandra hand i hand med personerna, det, tilltalar mig, författaren har djup insikt i det sann historia är.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En historia som tar en med

Lotta, 17 februari 2016

En bok att svepas med av. Historien vindlar fram och du vet inte var den ska sluta och när den väl gör det så är det på rätt sätt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Levande spanskt 1300-tal

Kerstin Lindblom, 6 oktober 2015

Bred episk skildring av 1300-talets Spanien. Alldeles för lång - nästan 700 s - men lättläst. När berättelsen smalnar i andra halvan och alltmer följer huvudpersonen griper boken tag i en.
Absolut läsvärd.
Kerstin Lindblom

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Usel översättning

Lars Erik Morin, 3 september 2015

Är det bara jag som väntar mig att en historisk roman ska vara fri från moderna ord som bebis, höjdare, byggjobbare, kidnappare, totalförstörd...? Det dräller av sånt som jag tycker förstör intrycket av berättelsen. -- Sen tycker jag att beskrivningen av katedralsbygget är ointressant och alldeles för utförlig. -- Nu är jag på sid 141, vi får se om jag orkar igenom de 500 sidor som återstår.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Katedralen vid havet!

Denna bok var otroligt bra, den hade allt! Bland dom bästa böcker jag läst, ville att den aldrig skulle ta slut!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En historisk roman utspelar sig i medeltida Barcelona,...

bonadea, 30 december 2013

En historisk roman utspelar sig i medeltida Barcelona, en period av krig, fattigdom, pest och stora orättvisor. VI får föllja huvudpersonen från han födseln till långt in i vuxen ålder. Han är en man som lyckas vända sitt öde men under hela sitt liv får han kämpa mot adeln som utnyttjar vanligt folk. En bok som har allt för att den ska bli oförglömlig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej