Du är här: Start / Betyg & recensioner / Jag vet var du bor
Betyg & recensioner för

Jag vet var du bor (Inbunden)

Kundbetyg 3

(11 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Jobbig

Lotta, 9 april 2019

Den här boken var bara jobbig. Inte för att den var spännande eller otäck på nåt vis utan mest för att den var så otroligt förutsägbar. Allt som den här mannen sa eller gjorde har man läst nån gång tidigare i någon annan bok och jag kan inte hjälpa det, men jag irriterar mig nåt så fruktansvärt på dessa hjälplösa kvinnor som istället för att bli arga följer några slags regler för hur man bör vara och uppträda. Så nej, ingen bok för mig, jag skumläste faktiskt de sista kapitlen bara för att bli av med den o även slutet var som man kunde tänka sig, rätt förutsägbart.
Så läs gärna nån annan bok är mitt råd, den här är mest slöseri med tid.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otäckt!

Seppan (Värmdö), 9 januari 2017

En otäck, fängslande och tankeväckande bok!
Gick inte att släppa förrän den var slut.
Ett läsmåste för dig som gillar psykologiska thrillers.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

PTSD-trigger

Dhana Deshnoor, 10 oktober 2016

Redan efter några sidor så var jag fångad av atmosfären att inte komma undan. Det triggade igång en flashback från det förflutna och ledde till ett "PTSD-anfall". Deckare och kriminalhistorier har jag läst många av, utan att min PTSD har gjort sig påmind. Det var något med Rafe som var.....naivt ondskefullt, naivt i bemärkelsen att han verkligen inte kunde se från ett annat perspektiv, liksom ett barn; ondskefullt för att han ändå borde ha förstått att han gick över alla gränser man bara kan.

Så ni får bestämma själva; läsa eller inte läsa, det är frågan? Jag kom bara till sidan 22. Å andra sidan så säger det väl en del om bokens autencitet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej