Du är här: Start / Betyg & recensioner / Den lilla bokhandeln i Paris
Betyg & recensioner för

Den lilla bokhandeln i Paris (Pocket)

Kundbetyg 3

(150 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Härlig tankeväckande feelgood

Minnis65, 24 april 2017

Vilken härlig bok! Man lever sig lätt in i både Paris och kanalernas och södra Frankrikes värld med de målande beskrivningarna. Riktig feelgood, dock med substans och livsfilosofi att grunna på.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sticker ut lite bland feelgood-böckerna

Per W, 8 augusti 2018

Böcker som medicin och den lilla båtresan de ger sig ut på ger en extra dimension till storyn. Jag känner nog även att det är ett bra berättargrepp att låta hemligheterna komma upp till ytan efterhand som storyn går vidare. Några överraskningar dyker upp längs vägen och jag bör kanske även nämna att huvudstoryn är ganska sorglig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok

susanne malm, 17 december 2017

Det är bra , intressant och väldigt härligt .Fint skrivet av Författare som har skapat denna bok .Det är väldigt rörande och kärlek och förvirring jakten efter denna kvinna som han älskar som han har inte glömt henne .

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt med en boklåda på en pråm

Barbro Ridman, 13 december 2017

Här reser man runt med båt på Frankrikes kanaler och får uppleva flera av de små städerna efter vägen. Trevligt

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En helt underbar bok!

EWO, 26 september 2017

En bok att bevara i sitt hjärta! Innehåller allt!

Jag köpte boken för att vi skulle göra en kanalfärd på Canal du Midi. Boken visade sig handla om helt andra saker, dock helt existensiella... Det var mycket charmfullt och mycket tänkvärt! Kan varmt rekommendera denna bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd

chissra, 25 september 2017

Riktigt bra bok. Lätt att komma in i. Fängslande och bra skriven. Romantisk och lämnar en med en varm filt om hjärtat

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fin bok

läst mycket, 10 augusti 2017

En fin bok om livet och kärleken, om hopp och förtvivlan. Jag tyckte inte att den var en sträckläsningsbok, utan jag fick ta den lite i taget. Jättefint språk och mycket klokskap ryms mellan dessa pärmar. En bok att tänka tillbaka på och jag längtade väldigt till Frankrike och maten ,vinet, miljöerna..... recept i slutet -bonus !

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lite mjäkig

Ninni, 7 augusti 2017

Romantik kan vara på flera sätt och detta blir tyvärr långtråkigt. Slutade läsa boken. Får ta till den i vinter igen så kanske jag uppfattar den som mer spännande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Allvar med humor

En välskriven bok! Allvarsam med en glimt av humor och sorg i blicken. Fick mig att både le, tänka efter och få en tår i ögat. Älskar böcker med en allvarsam tyngd som även lättar upp med humor och välskrivna profiler och områden som bekrivs och är med i händelsen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej