Du är här: Start / Betyg & recensioner / Den lilla bokhandeln i Paris
Betyg & recensioner för

Den lilla bokhandeln i Paris (Pocket)

Kundbetyg 3

(163 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Härlig tankeväckande feelgood

Minnis65, 24 april 2017

Vilken härlig bok! Man lever sig lätt in i både Paris och kanalernas och södra Frankrikes värld med de målande beskrivningarna. Riktig feelgood, dock med substans och livsfilosofi att grunna på.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Feelgood med det lilla extra!

Boktagen (Malmö), 18 april 2021

Jag har kommit att älska Nina George sätt att skriva även om jag i grunden är allergisk mot alla dessa "den lilla..."-böcker. :)! Målande beskrivning av miljöer och landskap som väcker min lust att se detta själv! Ett pausat liv väcks till liv och vi får följa en charmig resa längs franska kanaler, lära känna ett antal härliga karaktärer och pittoreska miljöer. Boken ger mig en stärkt aptit på livet, en mysig känsla i kroppen och lycka över att ha fått många klokheter till livs. Rekommenderas varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Meningen med livet roadtrip på en kanalpråm

Carl-Gustaf Jonas Nilsson, 9 september 2020

Sätt "den lilla" först i titelnamnet på en boktitel i Sverige och alla fattar att det är en feelgoodroman. Så är fallet även här.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sticker ut lite bland feelgood-böckerna

Per W, 8 augusti 2018

Böcker som medicin och den lilla båtresan de ger sig ut på ger en extra dimension till storyn. Jag känner nog även att det är ett bra berättargrepp att låta hemligheterna komma upp till ytan efterhand som storyn går vidare. Några överraskningar dyker upp längs vägen och jag bör kanske även nämna att huvudstoryn är ganska sorglig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok

susanne malm, 17 december 2017

Det är bra , intressant och väldigt härligt .Fint skrivet av Författare som har skapat denna bok .Det är väldigt rörande och kärlek och förvirring jakten efter denna kvinna som han älskar som han har inte glömt henne .

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt med en boklåda på en pråm

Barbro Ridman, 13 december 2017

Här reser man runt med båt på Frankrikes kanaler och får uppleva flera av de små städerna efter vägen. Trevligt

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En helt underbar bok!

EWO, 26 september 2017

En bok att bevara i sitt hjärta! Innehåller allt!

Jag köpte boken för att vi skulle göra en kanalfärd på Canal du Midi. Boken visade sig handla om helt andra saker, dock helt existensiella... Det var mycket charmfullt och mycket tänkvärt! Kan varmt rekommendera denna bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd

chissra (Stockholm), 25 september 2017

Riktigt bra bok. Lätt att komma in i. Fängslande och bra skriven. Romantisk och lämnar en med en varm filt om hjärtat

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fin bok

läst mycket, 10 augusti 2017

En fin bok om livet och kärleken, om hopp och förtvivlan. Jag tyckte inte att den var en sträckläsningsbok, utan jag fick ta den lite i taget. Jättefint språk och mycket klokskap ryms mellan dessa pärmar. En bok att tänka tillbaka på och jag längtade väldigt till Frankrike och maten ,vinet, miljöerna..... recept i slutet -bonus !

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej