Du är här: Start / Betyg & recensioner / Världens viktigaste bok : om kroppen, känslor och sex
Betyg & recensioner för

Världens viktigaste bok : om kroppen, känslor och sex (Häftad)

Kundbetyg 5

(77 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Sexualundervisning på lagom nivå

Ella J, 16 november 2018

Denna bok är perfekt för målgruppen i förpuberteten och förmedlar
fakta på ett sunt och genomtänkt sätt utifrån ett tydligt genusperspektiv.
Bra som motvikt till annat mindre sunt inom detta område.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min dotter vägrade lämna ifrån sig boken den första...

lena norell, 19 september 2013

Min dotter vägrade lämna ifrån sig boken den första veckan. Absolut en höjdarbok för barn i 11-12 års åldern. Den tar upp könsroller, sexualitet, mens och pubertet på ett självklart sätt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min dotter som är 9 år ÄLSKAR den här boken! Hon...

Karolina Engman, 24 juni 2013

Min dotter som är 9 år ÄLSKAR den här boken! Hon slukar den, väljer visserligen bort saker som hon själv säger; "det där tar jag sedan när jag är lite äldre och mer intresserad av det". Hon ställer frågor till mig och vi pratar om kroppen och känslor och sex på ett helt naturligt sätt. Jag kan verkligen rekommendera andra föräldrar att köpa den till sina barn. Och till sig själv. Jag lärde mig att våra ägg är ungefär hälften av en sådan här punkt . Det hade jag ingen aning om...

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Äntligen kan alla lära sig som önskar! Lärorik för...

CC , 22 juni 2013

Äntligen kan alla lära sig som önskar! Lärorik för alla. Ger mycket bra förklaringar och är humoristisk samtidigt som den är allvarsam. Kan bara varmt rekommenderas!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min tolvårige son var generad när han fick denna bok i...

Mamman, 6 juni 2013

Min tolvårige son var generad när han fick denna bok i present, man han har läst den nu på nolltid. Boken är skriven på ett sätt som tilltalar barnen, och dessutom innehåller den "manga" ritningar vilket gör läsningen mycket lättare.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den här boken slukades av mina tre barn, vilket är ett...

Trebarnsmamma, 12 april 2013

Den här boken slukades av mina tre barn, vilket är ett bra betyg! I skolan har de just haft sexualundervisning och boken var ett jättebra komplement.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra information

LillaFlisen, 5 september 2016

Jag gav denna till min 11 åriga systerdotter och den var väldigt uppskattad! Hon fnissade mycket och enligt mamman togs den emot väldigt bra.

Tittade igenom den själv och tycker den belyser mycket bra fakta, det är viktigt att ge rätt kunskaper i tid och det är skönt att kunna sträcka fram en bok om vissa intima frågor som inte en tweenie vill ta upp med förälder.

Jag tror denna boken är viktig för alla tweenie's, det är viktigt att få tillräcklig kunskap om de båda könen och innebörden av att inte tillhöra något.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok.

Anna, 17 juni 2015

Mon 11-åring släpper den inte ur sikte. Kamratskap, genusfrågor, funderingar kring kärlek och sexualitet och mycket annat. Denna borde finnas på varje skola. Köp den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svar på alla frågor ungdomar aldrig vågar ställa

Mamma, 1 september 2014

Detta är boken för dig som förälder eller tonårsbarn! Vi läser den tillsammans och dottern får svar på frågor hon kanske inte vågar prata om eller fråga dig som förälder om. Beskriven på ett enkelt sätt, översatt till tonårsspråk!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej