Du är här: Start / Betyg & recensioner / Skymningssång i Kalahari : Hur människan bytte tillvaro
Betyg & recensioner för

Skymningssång i Kalahari : Hur människan bytte tillvaro (Storpocket)

Kundbetyg 4

(46 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra och tänkeväckande.

Gunnar, 7 juni 2015

Del två är snarast ännu bättre än första delen, och tar upp många spännande fakta och teorier om vår tidigaste historia och hur väl de är belagda. Det är förvånande hur många sakkunniga författaren varit i kontakt med, för att få med så mycket kunskap som möjligt, utan att det blir torrt eller tråkigt. Stilen är lätt, så det blir inte tjatigt. En spännande variant är att också lyssna på den som författaruppläst talbok. Den lämpar sig utmärkt som diskussionsunderlag i en läsecirkel. Jag ser fram emot att läsa del tre, även om jag möjligen tror att den här blir svår att överträffa

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra fortsättning på Kalahari-serien

Eli, 28 mars 2014

Även denna fortsättning på den första boken om Kalahari och människans ursprung är mycket, mycket bra. Spännande att läsa om vad som hände i samband med att människan blev bofast för ca 10 000 år sedan och vad som sedan hänt. Spännande - lärorik. Man läser boken lika lätt och ledigt som den bästa skönlitterära bok eftersom Lasse Berg skriver på ett mycket lättläst och ledigt sätt. Kanonbra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket intressant. Ger en ökad förståelse kring hur...

Sven Tryding, 30 oktober 2013

Mycket intressant. Ger en ökad förståelse kring hur det är att vara människa och vilka misstag människan har gjort hittills.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Från gryning till skymning. En del upprepningar är väl...

gunilla lindström, 29 april 2013

Från gryning till skymning. En del upprepningar är väl nödvändiga men sagan om människans uppkomst o hennes färd över jordklotet är fascinerande o en del i berättelsen är tänkvärt t ex hur vi borde leva istället för hur vi lever.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej