Du är här: Start / Betyg & recensioner / Rätt ur jorden : handbok i självhushållning
Betyg & recensioner för

Rätt ur jorden : handbok i självhushållning (Inbunden)

Kundbetyg 4

(97 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fantastisk!

Cecilia, 13 april 2014

Denna bok är allt du behöver för att lyckas i ditt självhushållningsprojekt! Den är omfattande, har vackra och pedagogiska bilder, är inspirerande och ger många bra idéer. Till dig som vill börja odla mer själv, bli självförsörjande på mindre yta (motsvarande en villaträdgård) eller bara är nyfiken på odling kan jag varmt rekommendera denna bok!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra

KB, 25 augusti 2014

Bra bok om odling. Både nya och gamla tips. Ingen är fullärd utan att ta intryck. Mycket bra bok. Kanon...

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För den som vill börja odla

K.O., 22 februari 2016

Sugen på att odla för eget bruk och bli självförsörjande på grönsaker? Då är det här rätt bok att börja med. Visst är det fascinerande att en vanlig villatomt kan mätta en familj bestående av fyra personer? Författaren beskriver hur, och väcker intresse för att lära sig ännu mer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra uppslagsbok

Liza Kettil, 21 september 2015

Bra och grundläggande bok som passar den som odlat ett tag likväl som den som precis skall börja. Bra att kunna slå upp olika saker men går också bra att sträckläsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rätt ur jorden

Anja Lappalainen, 11 september 2015

Den här är en mycket andvändbar bok för en nybliven kolonist. Allt finns beskrivet från start till skörd.
Den här är egentligen den enda boken man behöver för att kunna utnyttja trädgårdslandet maximalt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

självhushåll i liten skala

Inger Margareta Karlsson, 4 augusti 2015

Nu har jag tid att odla. Nu när jag är pensionär. Vi har en stor trädgård, till större delen gräsmatta. Nu skall jag börja odla och "Rätt ur jorden" blir en bra hjälpreda och vän i mina försök.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppenbok för odlarglädje

Inger Jennerholm Hammar, 15 januari 2015

Rätt ur jorden - handbok i självhushållning var en av årets böcker till mina vuxna barn. Gav den samtidigt till mig själv och vi gillar den alla lika mycket!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant!

Trädgårdsintresserad, 13 januari 2015

Boken är mycket inspirerande och ger bra förklaringar hur man kan bli självförsörjande på grönsaker. Den innefattar grönsaker, växthus, näringslära och mycket mer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande

Camilla , 5 december 2014

och välskriven bok om att odla sina egna grönsaker. Verkar ta upp det mesta man som nybörjare behöver veta, inklusive egenproducerad jordförbättring. Rekommenderar helt klart denna bok till alla odlingsintresserade!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej