Du är här: Start / Betyg & recensioner / Mera vego : mat för hela familjen
Betyg & recensioner för

Mera vego : mat för hela familjen (Inbunden)

Kundbetyg 5

(190 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Jättefin bok

Anneli, 22 augusti 2014

Jättefin bok med enkla vegetariska vardagsrätter som passar barnfamiljen! Kan verkligen rekommendera denna. Oftast är ingredienserna sånt som man ändå har hemma och har man inte det så är det lätt att få tag på, inga krångligheter alltså!

6 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fullt genomförbara och goda recept

Mandy, 15 januari 2015

Första vegetariska kokboken där jag känt att jag vill och kan göra alla recept. Smart upplägg där man kan välja recept efter hur just denna dagen ser ut. Trevliga vegetariska recept på ingredienser som man ofta har hemma och som oftast finns att få tag på - även på lilla icabutiken på landet. Bra tips för oss med barn och bebisar.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra vegokokbok

Kirsi Forsberg, 1 januari 2015

Jag är verkligen nöjd med att ha köpt denna kokbok. Recepten är inspirerande, enkla att laga och goda. De ger en välbehövlig variation i familjens vegetariska matsedel. Vi är inte vegetarianer men jag försöker laga mindre kött under veckorna och då gäller det att ha bra recept på vegetariskt för att få hela familjen med på tåget.

Om du skulle vilja prova bara en vegetarisk rätt - gör då pasta rosso med vitlöksfrästa champignoner! Den är är jättegod! Morotssåsen överraskar verkligen.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

God mat och smarta tips

Jessica, 13 februari 2015

Familjen är jättenöjd, vi har bara ätit recept från boken en vecka i sträck och lyckats få ihop det med dagishämtning och annat. Många smarta tips för hur man ska tänka med barn och mat, vegetarisk kost osv. Bra upplägg.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Högst okreativ

Grönsaken, 29 december 2014

Omslaget är nog det mest kreativa i hela boken... Man får intrycket av att det tillsatts jordnötter eller kikärtor i vissa av recepten bara för att få in lite protein, oavsett om det passar där eller inte. Recept på vanliga pannkakor känns t ex lite överflödigt i en vegetarisk kokbok

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gott!

loussialm, 16 februari 2016

Det är är helt klart den bästa vegetariska kokboken. Våra barn har älskat alla recept vi testat, vilket verkligen inte är en självklarhet. Boken har dessutom fina foto och små roliga inlägg från författarna! Rekommenderas starkt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mkt bra

nöjd, 28 december 2015

Är ej vegetarisk till vardags men i denna bok finns enkla och nyttiga recept för hela familjen indelat efter vardagsliv och helglyx. Köp!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jäätegoda Vegorecpet

Gerry Askefalk, 21 december 2015

Som ny på Vego har den skapat blodad tand. Väldigt goda recpet som alla i familjen gillar.
Känns inte som kött skulle tillföra något och för den som vill kan man enkelt lägga till det.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

toppen

toppen, 11 februari 2015

Inspirerande nytänkande bok! Massa bra maträtter. Vi är vegetarianer sedan 17 år tillbaka men hittade ändå massa kul. Även de små i familjen 1 och 5 år ger tummen upp. Enkel badhus mat och lyxig helgmat!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej