Du är här: Start / Betyg & recensioner / Orka torka : motståndsinspiration från facebookgruppen Family Living - the true story

Massor av ingenkänning!

Magdalena , 3 december 2014

Man blir så glad och peppad och lite förskräckt i bland. Vilka fantastiska bilder. Vilket mod att våga dela med sig! Är själv med i gruppen sedan flera år tillbaka. Vår hund figurerar i boken. :) Family living har i alla fall fått mig att se annorlunda på stöket. Istället för att få dåligt samvete för att en inte hinner/orkar/kan röja upp så kommer istället en klatschig bildtext upp i huvudet och en kan skratta åt eländet och göra något nyttigare med sitt liv. Läs och bli förlöst!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Se vardagen med humor!

Hennapenna, 29 oktober 2014

En fantastiskt underhållande bok med bilder av vardagsstökiga hem. Det är så skönt att känna att man inte är ensam om att ha ren tvätt liggandes i högar lite här och var, eller ett belamrat köksbord, eller oputsade fönster... Och att kunna se det med humor istället för ångest och skämskudde... DET är avkopplande för många stressade själar. En må-bra-bok helt enkelt. Årets julklapp!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Suverän!

AKR, 3 september 2018

Verkligen en uppmuntrande bok i denna tid av inrednings hets och jakt på perfektion. Tioåriga sonen tyckte med att den var jättebra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skrattfest!

christina , 19 april 2017

Hur rolig som helst! Köpte genast flera att ge bort till väninnor för att förgylla deras, gråa?, vardag.skynda- fynda! Den är slut på flera ställen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skratterapi

Tess, 24 januari 2017

Vem hade anat att vardagskaos kunde vara så roligt? Men jag skrattar så jag kiknar. Mest åt de underbart roliga bildtexterna. Visst förfasas man emellanåt av vissa bilder. Men så tänker man till, och inser att kaoset faktiskt är helt ofarligt. Och istället vänds tanken inåt - varför förfasas jag? En viktig tankeställare, med terapeutiskt förlösande effekt för alla som inte riktigt kan, orkar eller alls vill leva upp till dagens ideal om det perfekt stylade hemmet med lugna och städade barn och fantastisk mat tillagad från grunden, varje dag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tokrolig

Siri Johansson, 1 maj 2016

Underbar bok som också blev uppskattad present - man får veta att de flesta har det ungefär likadant hemma. Bara slappna av och njut!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oavbrutet skrattande!!

Catwoman, 10 juni 2015

Tog inte mer än tre kvart sådär att ta sig igenom den här boken men jag skrattade HELA tiden...:-)
Bör köpas.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härligt befriande bok

Ida , 5 december 2014

Läs den och må bra, bra att bläddra i och förundras, jämföra och lugna! Rekommenderar varmt till alla stressade småbarnsföräldrar och alla andra som ibland har dammigt
I hörnen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En Bra Julpresent !

Pensionär, 27 november 2014

En fotogrupp,som har hjälpt författaren till att skapa denna bok till allmän beskådan Boken ger sina läsare tröst över, att de inte är ensamma om stöket. Stökigt är inte samma som smutsigt. Äntligen en bok ,som tar upp en av vårtids skamkänslor!.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej