Du är här: Start / Betyg & recensioner / Nattens änglar
Betyg & recensioner för

Nattens änglar (Inbunden)

Kundbetyg 5

(16 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Otroligt bra bok! Välskriven och informativ för mig...

Sinikka Törmänen, 27 augusti 2013

Otroligt bra bok! Välskriven och informativ för mig som har en pappa med samma diagnos, camcer i bukspottskörteln. Jag förfasades över Elisabeths öde och de hemskheter hon fick genomlida. Jag grät, och skrattade om vartannat. Elisabeth är en kämpe och förebild! Och en fanastisk journalist och författare! Rekommenderas helhjärtat.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En sådan vidrig resa denna stackars människa gjort....

Bitte, 23 april 2013

En sådan vidrig resa denna stackars människa gjort. För mig som själv jobbar med människor i livets slut var den extra intressant att läsa. Det är inte många som hade orkat kämpa så som Elisabet gjort. All heder åt henne och hennes Bosse. Utan honom hade vi nog inte haft henne kvar i livet.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra dokumentär

Per Anders Bovin, 8 mars 2018

Jag har själv gått igenom samma sjukdom och känner igen sllt. Men jag hade turen att inte få några biverkningar. Boken borde ingå i läkar och sköteskeutbildningen för de som arbetar med övre bukkirurgi. Mycket läsvärd bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Klarspråk

Bok En, 23 september 2015

Har inte hunnit läsa ut den ännu.
Sträckläser den inte, eftersom den är skriven med tydlig förklarande information från start. Starten där , vi alla skulle vara frågande. Om det varit någon av oss.
Något ä fel. Men vad?
När det gäller information om sjukdomens process, provernas "när, var, hur", får man den rätta informationen. Det behövs.

Författarinnan är en fenomenalt duktig journalist, som inte lämnar läsaren frågande, utan för en framåt i skeendet, tydligt. Vi behöver det. Det skulle kunna vara en av oss.
Balansgången mellan de känslor som naturligtvis präglar det hon och andra, familj/sjukhus agerar och upplevelsen under denna period är beskrivet på ett mänskligt sätt. Det är som sagt, ngt. som kan drabba många av oss, tyvärr. Och lika ovetande som hon var, kommer vi att vara, över vad som sker i vår kropp.
"-Känner att det är något som är fel, annorlunda"

De orden som man inte går ti... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En kamp för överlevnad

louise nilsson, 5 maj 2015

En saklig och precis beskrivning av hur svensk sjukvård kan se ut. Man inser vikten av att ha en nära anhörig vid sin sida för att överleva. Boken är trots alla detaljerade beskrivningar mycket lättillgänglig och spännande när man vet att författaren överlever. Det är en stark skildring av en stark människa. Kan varmt rekommenderas.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skrämmande

Kerstin Forsberg, 2 april 2014

Sån fasansfull historia. Det ena avlöser det andra och det verkar aldrig vilja ta slut. Skrämmande att ta del av men samtidigt stärkande. Det gick ju trots allt bra till slut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej