Du är här: Start / Betyg & recensioner / Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten
Betyg & recensioner för

Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten (Inbunden)

Kundbetyg 5

(178 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fin bok för fågelentusiaster

Lotta, 22 juni 2018

Fantastisk bok för en som vill lära sig mer om de vanligaste fåglarna i Sverige. Fina foton och bra beskrivningar av de olika fåglarna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Present till son

Har en likadan version sedan flera år tillbaka. Haft mycket nöje av den. Min son fick se den hemma hos oss för en tid sedan och påpekade då att sådan önskar jag mig i present när jag fyller år. Denna är nu inhandlad genom er.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fågelsång - 150 svenska fåglar och deras läten

Anette Rondin Danilsons, 27 mars 2017

Jättebra bok! Jag fick den själv i julklapp för 6 år sedan och har lärt mig mycket om fåglar och fågelsång. Har sedan köpt 2 böcker och gett bort i present.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mycket bra fågelbok

Krissund, 17 februari 2017

Boken är mycket bra, man känner igen fåglarna och det är fantastiskt att kunna höra deras sång. Kanske kände vi inte igen någon fågelsång men det kanske också beror på att den inte är så vanlig här i Norrbotten eller så kan den härma någon annan detta gällde till exempel Koltrasten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fågelsång jättefin men kan förbättras

Ingrid Iveling, 28 juli 2015

Fågelsång en jättefin bok kvarken fall för mig s är novis!
Borde dock finnas snabbval till fågelsången! Veligt att klicka dig fram till rätt fågelläte

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Omtyckt

Mariette Karlsson, 18 november 2014

Lättläst bok med lagom och intressant fakta. Bilderna är fina och detaljerade, ljudet är mycket bra. En kul bok som är uppskattat av både familj och vänner.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

kunskapsbok

Sven Bo Magnusson, 31 oktober 2014

Toppenbok för att lära sig om olika fåglar och deras läten. De flesta av bokens fåglar finns också representerade som kunskapskälla.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket trevlig

Lena Norman, 17 september 2014

Mycket trevlig. Gav den som en gåva till en äldre man, tyvärr en begynnande demens. Mycket uppskattad bok tycker det är roligt att lyssna och komma ihåg hur olika fåglar låter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oumbärlig

Ingrid Torsdotter, 25 augusti 2014

Denna bok har jag köpt och gett bort och rekommenderat till hur många som helst.Passar både för nybörjare och sådana som redan kan lite.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej