Du är här: Start / Betyg & recensioner / På spåret : 2 500 frågor till hemmakupén
Betyg & recensioner för

På spåret : 2 500 frågor till hemmakupén (Inbunden)

Kundbetyg 4

(64 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Toppen för sporttokig familj

Gia, 19 augusti 2014

Jättebra frågesportbok som med sin mix av gamla och nya sportfrågor passar både ung och gammal sportnörd. Perfekt att ha i bilen på långresa

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lärorikt och stimulerande spel för hela familjen -...

Ingalill Sahlgren, 28 december 2013

Lärorikt och stimulerande spel för hela familjen - från 7 år till 71 år! Och det bästa - det kommer att räcka länge eftersom det finns så många frågor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En riktigt rolig och underhållande bok!!! Kan roa mig...

En riktigt rolig och underhållande bok!!! Kan roa mig själv, och som sällskapsbok är den perfekt och mycket underhållande! Många trevliga stunder!!! Rekommenderas

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En jätterolig bok med både svåra och lätta frågor. Bra...

Nettan, 18 april 2013

En jätterolig bok med både svåra och lätta frågor. Bra att den slumpar frågorna själv. Mysigt fredagsnöje för hela familjen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok vid träffar och man kan då spela och se vad...

gullan, 10 april 2013

Bra bok vid träffar och man kan då spela och se vad man och andra kan. Det är allvetande frågor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Frågor, frågor, frågor!

Kristi, 15 februari 2011

Den här boken tar aldrig slut, verkligen det ultimata frågesports spelet!
Perfekt för hemmakvällen eller i stuga, båten eller jag egentligen var som helst!
Rekommenderas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kul frågesport

Vitsippan, 30 januari 2011

Verkligen en kul grej. Mängder av frågor i olika områden, liten dosa väljer, räknar och rättar! Kanon bra present.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig!

TG, 9 december 2010

Kul bok eller spel, fastnade direkt! På spåret i en lite ask!
Rekommenderar den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Beroendeframkallande

Margaretha, 2 december 2010

Vi har haft så kul med den här boken. Innan man ens har hunnit snacka eller skratta färdigt så kastas nästa fråga automatiskt fram. Det går liksom inte att sluta! Underbart att spela med familjen (eller vänner).

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej