Du är här: Start / Betyg & recensioner / Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten - kompakt utgåva

Fågelsång och bild

Leif Reinhold Torpefält (Norrtälje), 5 juli 2018

Bra idé att koppla bild och sång. Inte den första i sitt slag men mycket händig och trevlig, bl.a. för att text,bild och ljud är integrerat i samma volym. Rekommenderas, även som gåva till barn från 6 år.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lärorik bok

Mika, 25 februari 2021

Mycket lärorik bok som är intressant för oss vuxna som vill veta lite om fåglarna vi ser på/runt om gården. Rolig bok för vår son som tycker det är roligt att lyssna på fåglarna, trycka på knapparna och titta på bilderna.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok, bra service

Theodora Sjöberg Snögrip, 12 december 2017

Fick en defekt bok vid första beställningen men bokus fixade det snabbt och lätt och boken som funkar, som jag fick istället, är kanon.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fågelsång

Britt Fohlin, 17 juli 2017

Har gett den till ett barnbarn som genast började förhöra oss på fägelläten. Lärorik bok. Har den större upplagan själv.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Allt är redan sagt

Per-Olof Kättström, 15 maj 2016

Man hör fåglar oftare än man ser dem. Det behovet fyller denna bok. Som alternativ finns förstås appar i telefonen, men där är så små bilder.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppen för min 7-åring

Helena, 18 januari 2016

Min son älskar boken och läser och trycker fram ljuden. Perfekt att koppla hörlurar också, och att den inte är så stor som tidigare upplaga!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kvittrande kunskap

Har själv den större upplagan; köpte den när den kom ut och jag tittar och lyssnar så snart jag ser en ny fågel. Nu köpte jag den mindre boken till mitt barnbarn 4½ år men hon var måttligt intresserad. Däremot blev hennes föräldrar mer intresserade att lära sig mer om fåglar.
Kan varmt rekommenderas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastisk samling

Hpa (Stockholm), 29 juni 2015

Den här boken är en fantastisk samling av både bilder och information om fåglar. Dessutom är det underbart att kunna lyssna på alla läten författarna har tagit tid att spela in. Vilket arbete bakom detta!
Jag sitter ofta och tittar i boken och lyssnar på olika fåglar och har lärt mig en hel del. Jag tycker också att det är extra roligt att boken uppskattas av hela familjen, våra små barn älskar den. Rekommenderas som en femiljepresent.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För en fågelfantast.....

Lenalustig, 30 april 2015

Min svärfar fick denna boken i födelsedagspresent, han ska alltid visa på olika fåglar som besöker fågelbordet mm så jag tänkte att det skulle vara en bra gåva, och det var det! blev mycket uppskattat. Svärmor får nu vakna varje morgon till fågelsång :) Fast fågel no:6 hörs nästan inget ljud alls på, är det en väldigt tystlåten fågel? eller......

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej