Du är här: Start / Betyg & recensioner / Svenska barnvisor
Betyg & recensioner för

Svenska barnvisor (Inbunden)

Kundbetyg 5

(254 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bästa boken även för mycket små barn.

Inga Lise-Lott Larsson, 18 maj 2016

Boken är fantastisk. Vi gav den i doppresent, en mycket uppskattad gåva till vårat lilla barnbarn Kerstin. Rekommenderas varmt av mig.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bäst i klassen

Christina Johnler (Göteborg), 13 juli 2018

Tina Ahlins bok är bäst i klassen av liknande böcker. Arrangemangen är harmoniska och genialiska. En fin present till dop, födelsdagar mm

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra!

Anna W, 22 augusti 2017

Köpte nu denna som doppresent men min tvåårige son, som fick den på sin soldag, har älskat den sen länge! Helt sönderbläddrad! :)

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Barnvisor

Kerstin Marenius, 20 januari 2017

Mycket trevlig bok med alla kända barnvisor som föräldrar och barn kan lyssna på. Bra att det finns noter till så man kan spela när man sjunger sångerna.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trevlig nyupptäckt för ganska länge sedan!

Maud Oxelgren, 18 februari 2016

Det här var första sångboken av den här typen jag köpte. Var så trevlig och bra att det sedan blivit flera.
Kanske en ide för "svensk sångskatt" för vuxna? Skulle vara till god hjälp för som det nu är kan de flesta bara vissa strofer i de flesta sånger. Det är sorgligt att våra minnen sviker..

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svenska barnvisor

Ann-Sofie Öberg, 7 april 2015

Mina barnbarn får boken som 1-årspresent och det är en given succe. Den lilla knubbiga handen lär sig snabbt att hitta spelknappen!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket fin present till en liten kille som har sitt...

Eivor Agneta Lundgren, 23 oktober 2013

Mycket fin present till en liten kille som har sitt dop i nästa vecka! Här får mor och far engagera sig och sjunga tillsammans med den lille. Och vilken värdefull present att ha kvar - kanske också till sina barn i framtiden. (Ja, det var min tanke) :-)

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svenska Barnvisor av Tina Ahlin

Ann-Cathrin Sundberg, 6 juli 2015

Svenska Barnvisor får av mig alla stjärnor som finns! Gav den i 1-årspresent till mitt lilla barnbarn som är halvt thailändsk i hopp om att hon ska lära sig svenska barvisor. Och det blev succe'direkt på 1-årsdagen! Vi sjöng till musiken och hon dansade som värsta discoproffset till glädje för alla gäster. Verkligen en lyckad present!

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svenska barnvisor!

Margareta Ekman, 18 november 2020

Såg väldigt trevlig ut. Bra visor och fina bilder. Har nu gett bort den till en nybliven barnfamilj, som blev mycket glada.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej