Du är här: Start / Betyg & recensioner / Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage
Betyg & recensioner för

Grön mat : vegetariskt varje dag från River Cottage (Inbunden)

Kundbetyg 5

(108 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Har provat ganska många recept från boken nu och kan...

Lotta, 23 juli 2013

Har provat ganska många recept från boken nu och kan inte annat än att varmt rekommendera boken. Gillar att det är en grön bok utan en massa tofu, quorn och andra köttsubstitut. Mycket gott för alla.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt inspirerande även för icke vegetarianer...

ann-charlotte nilsson, 20 juni 2013

Fantastiskt inspirerande även för icke vegetarianer man vill snabbt laga allt, fina bilder, bra också med alternativ till flera av recepten

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det här är den första kokboken jag faktiskt känt varit...

Vincent Rökaeus, 2 oktober 2013

Det här är den första kokboken jag faktiskt känt varit värd att införskaffa för en permanent hedersplats på min köksbänk; lyxiga fotografier och vänligt skrivna recept som varken dömer eller tar för givet. Om man bara har koll på säsongsriktiga svenska/lokalt producerade grönsaker är boken ett superkomplement till en ny, fräsh och mättande köksrepertoar för ett ekoriktigt leverne året om!
Varmt rekommenderad.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

gottis

Grön mat innehåller recept på vällagad God o för mig annorlunda mat.en del recept tar tid tex lasagne men resultatet blev desto bättre.goda matiga soppor.recepten innehåller ingredienser som jag har hemma eller hittar i vilken mataffär som helst. Med andra ord en bra bok för erfarne veggisen men inte någon nybörjarbok

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gedigen bok!

zoomclub, 13 oktober 2015

Mycket spännande bok med bra och intressanta recept. En del lite krångliga, men väl värt sin tid. Bra beskrivning av hur recepten ska tillagas. Potatismos med rotselleri är en höjdare!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sprängfylld med recept

Aidaho, 3 september 2015

Boken är en riktigt vegetarisk bibel med recept för både fest och vardag. Enkelt, med ingredienser som finns i skafferiet och med gott resultat. Suktat efter boken i ett år och nu är den äntligen i min ägo. Började med att slå upp första receptet och konstaterade att alla ingredienserna fanns hemma och att det var bara att köra igång. Gott resultat och enkel matlagning. Ser framemot att kunna botanisera hejvilt ibland bokens recept. Kommer med starka rekommendationer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt inspirerande...

Mia Mattsson, 4 augusti 2015

Jag är helt grön 😉 på vegetarisk kost och blev mycket glad och nöjd över alla enkla, roliga och inspirerande recept.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ny bok med goda enkla vegetariska rätter

Eva Gunilla Sthyr, 25 juni 2015

Jag lockas av bilderna; stora bilder på attraktiva vegetariska rätter. Jag lockas av texterna runtom; nyttig, ny fakta och lättläst. Jag lockas också av ingredienserna; får inspiration till att prova grönsaker som jag aldrig tidigare ätit. Det här är en bok för den som vill äta mer vegetariskt - ibland med ett komplement av kött!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grönt och gott

Jessica, 13 februari 2015

Många bra och goda recept. En del rätter är kanske lite för tidskrävande för en stressig tisdag, men det stora antalet soppor och andra snabba rätter uppväger för det.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej