Du är här: Start / Betyg & recensioner / Svenska julvisor
Betyg & recensioner för

Svenska julvisor (Inbunden)

Kundbetyg 4

(93 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra bok men...

Theodora Sjöberg Snögrip, 13 december 2017

Det är en bra och rolig bok, framförallt för små tomtenissar och nissor, men vilka tempon det är på vissa sånger! Alldeles för snabba. Några hade behövts arrangeras om, men i övrigt en fin bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra och fin bok

Hanna, 18 februari 2016

Kanon bok med de allra vanligaste julsångerna. Perfekt att man kan lyssna på dem med och sen sjunga med. Lilltjejen tycker om att bara lyssna på musiken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fina traditionella julvisor med bra ackompanjemang

Gunilla Leire, 25 januari 2016

Barnbarnet tycker mycket om boken. Han tappade den i golvet, och "ljuddelen" lossnade direkt men kunde klistras fast igen. Kanske behövs ett starkare klister.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En härlig sångbok!

Egon Frid (Vara), 13 november 2015

En mycket uppskattad bok till barnbarnet! Boken kommer till god hjälp med att träna tvåspråkighet i Tyskland! Det blev en förtida julklapp då sångerna sjunger bäst innan jul!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Julvisor

Jane , 12 januari 2015

Barnbarnet på 1,5 år älskar denna bok. VI spelar och sjunger visorna om och om igen och den ligger som topp 1 på hennes lista..

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svenska julvisor - en visskatt

Britt-Marie Pettersson, 6 januari 2015

Jag kan varmt rekommendera denna bok. Gav mitt barnbarn den i julklapp och nu sjunger vi
tillsammans ofta. Vill lära mitt barnbarn vår gamla visskatt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fungerade perfekt för 1,5åring som vaggade i takt

gudrun braugenhardt, 29 december 2014

Hellre bara musik än röster som man inte uppskattar. Det gör boken användbar för olika åldrar och den upplevs inte töntig för äldre barn. Ibland är takten väl snabb. Utmärkt med noter och text. Lätt att handha boken men den är tung.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

snabbt

britta hahn, 29 december 2014

Tyvärr spelades visorna så fort att det var svårt att hänga med till och med för mig som vuxen och bekant med texterna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte så behagligt ljud

Emma , 18 december 2014

Vi har den med svenska klassiska barnvisor sen tidigare o våre barn älskar den. Den hör var inte riktigt lika behaglig musik att lyssna på, men annars bra utval av låtar inför o under julen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej