Du är här: Start / Betyg & recensioner / Underbara ADHD : den svåra superkraften
Betyg & recensioner för

Underbara ADHD : den svåra superkraften (Inbunden)

Kundbetyg 5

(53 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bästa någonsin om ADHD

Margaretha, 6 januari 2017

Vi har sträckläst den här boken. Den är fruktansvärt bra! För oss som har en son med ADHD - som inte vill medicinera - är det här den mest inspirerande och konkreta bok vi har läst. Kombinationen av Karpathakis berättelse inifrån och de jordnära råden från läkare och psykologer gör det här till den mest användbara bok vi har läst (och det har blivit några stycken vid det här laget).

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sammanfattning.

Kajsa, 20 juli 2017

En tydlig bok som är lätt att läsa och förstå.
Bra bok som är intressant för alla.
Aktuell och ligger i tiden.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tack för en bra och underhållande bok

Per Jönsson, 12 januari 2017

Kom på mig själv mer än en gång att skratta till igenkännande,värmer .Fick min diagnos vid 47års ålder och har add diagnos alltså inte hyperaktiv men allt annat.Det måste kännas underbart att få prata ut om sina problem för människor som bara finns där för att lyssna,Ställer gärna upp .

Vh/Per

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok

Ulla Mollin, 21 februari 2017

Lättläst och så informativ. Rekommenderas till alla, främst som har "diagnos" i familjen/nätverket men även alla som jobbar med denna.
Överlag borde alla läsa den för att förstå att "vi" är inte diagnosen👊

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skriven för personer med ADHD

Jen, 14 februari 2017

Lättläst, lätt att förstå och rolig att läsa! Perfekt för mig med ADHD som annars har så otroligt svårt att koncentrera mig! Det är så mycket igenkänning vilket får mig att inte känna mig så ensam i min ADHD ;)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En viktig bok.

Mona Marianne Andersson, 13 februari 2017

En bok för alla som är berörda av ADHD. Lättsamt skriven med utmärkt innehåll.

Man känner igen sig i väldigt mycket men får även nya synvinklar på olika situationer.
Belyser bra hur det verkar i olika åldrar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tack!

Camilla, 13 februari 2017

Underbar bok med värme, inspiration och ärlighet med hjärta till hjälp för både mig som förälder och min son med ADHD. Du är en sann förebild Georgios i både din styrka och din sårbarhet; keep on shining för vi behöver alla ditt ljus!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbara ADHD

214Joy , 13 februari 2017

En fantastisk bok som samtidigt är tragiskt men även mycket lärorik...
Boken förmedlar en -trots allt - varm känsla som får dig att "växa" och och bli stark, en bok som
andas styrka och stolthet men som också får dig att sätta i halsen...
En bok för ALLA men också för dig som lever med eller har en person med ADHD i din närmiljö.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket läsvärd

Eva-Britt Stolt, 18 januari 2017

Skulle läsas av alla pedagoger i vårt avlånga land. Samt alla som lever nära barn och/ eller vuxna som har superkraften.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej