Du är här: Start / Betyg & recensioner / Sticklingar, rötter & blad : handbok för att dela krukväxter

Om jag har väntat!

Lovisa Wirström, 8 april 2019

Alltså, wow! Fantastisk bok!! Den har inte bara intressanta tips för sånna som gillar sticklingar och krukväxter det är även en sjukt snygg bok! Bästa gå-bort-presenten om man inte kan skiljas från sina sticklingar, vilket också är en utmärkt present!! (Jag fick själv boken nu i veckan och vill sprida ordet överallt)

Jag tror att den här boken även kan vara bra för nybörjare eller för att väcka intresse hos någon, det är verkligen en hjälpande handbok för växtdelning!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa och mest inspirerande handboken.

Margaretha, 15 april 2019

Det här är delningsekonomi när det är som bäst! Jag älskar att dela växer med mina vänner och jag trodde jag kunde det mesta. Men här finns ju så mycket mer. Heltäckande, massa inspiration och fakta. Älskar boken, Och så vacker!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Supertrevlig bok!

Emelie Hedén, 9 februari 2021

Vet inte hur den här boken skulle kunna bli bättre och vet inte riktigt vad första recensenten som gav lågt betyg syftade på... Boken har ett bra upplägg, trevliga bilder som både inspirerar och är informativa. Allt man behöver veta och lite till finns med enligt min åsikt. På grund av den negativa recensionen ovan gick jag först och lånade boken på bibliotek, men kommer att beställa ett eget exemplar efter att ha bläddrat lite!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Besviken..

Thomas Edlund, 18 december 2020

Boken är långt ifrån vad jag hade hoppats på. Tråkigt upplägg och lika tråkiga bilder...Beställde 2 st för att ge bort i julklapp men tyvärr... Skickar tillbaka dem!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok!

Brita, 16 september 2020

En underbar bok om sticklingar, passar både nybörjare och de som kan lite mer! Boken har fina och inspirerande bilder. En överraskning var att det fanns även lite pysseltips som tillverkning av fröpåsar! Kul!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Snygg ocg informativ

Magdalena, 2 januari 2020

Väldigt bra översikt över hur man förökar de vanligaste krukväxterna i ditt hem. Snygg design och härlig bok att ha och bläddra i både för ögat och informationsmässigt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej