Du är här: Start / Betyg & recensioner / Barn som förändrat världen
Betyg & recensioner för

Barn som förändrat världen (Inbunden)

Kundbetyg 5

(18 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Lärorik och spännande!

my.loved.books, 30 oktober 2020

Älskar upplägget; korta fakta om barn som förändrat världen. Så imponerad över Alla som är med i boken!

Har läst flera böcker som är uppbyggda som den här boken. En människas berättelse under ett kapitel av boken. Jag gillar det! Det gör att man får lära sig lite om flera människors historia/liv.

I den här boken får vi träffa unga människor som på ett eller annat sätt förändrat världen. Vissa av dem levde för länge sedan, andra lever idag men är lite äldre och vissa är unga och förändrar världen i detta nu...

Älskar bredden av det som de olika personerna i boken har förändrat världen på. Det här är en bok jag varmt kan Rekommendera! Måste också få hylla illustrationerna som förgyller läsupplevelsen ännu mer!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så spännande, så medryckande!

Margaretha, 18 september 2020

Det här är verkligen en fin bok att läsa med barnbarnen. Lite lägre berättelser om fantastiskt ungar. Vi har läst en varje kväll (tar mellan 10 och 20 minuter för varje berättelse) och vi har på häpnat och lärt oss mycket. Rekommenderas. Tack Jenny!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fängslande

Lina, 2 maj 2021

Min 9-åriga son älskar boken och vill hela tiden att vi ska läsa mer! Boken väcker många tankar och nyfikenhet på att få veta mer och vi har därför fått söka vidare på nätet när vi läst klart ett kapitel.
Rekommenderar att en vuxen är med och läser, åtminstone med yngre barn, då boken tar upp många problem och orättvisor som väcker frågor och som man kan behöva samtala närmre kring.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant

Gun Elisabet Andersson, 2 februari 2021

Mitt barnbarn fick den i julklapp.
Hon tycker mycket om den.
Läser och berättar för andra
Bra present till barn och barnbarn

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det kändes inte som en faktabok.

Mikaela , 6 januari 2021

Det var kul att läsa om verkliga personer och det var lättare att lära och komma ihåg när det var roligt. // Leandra 10 år

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst inspiration

Susanna Wallin, 18 december 2020

Mycket tänkvärt som stärker ett barns känsla av att det verkligen kan vara med och påverka.
Boken är lättläst och inspirerande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Julklapp

Lena Moberg, 10 december 2020

Boken är så intressant vad barn kan göra för världen så att mitt 11 åriga barnbarn ska få den i julklapp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För långa texter och krångliga ord

Mary T, 8 december 2020

Tycker boken har för långa kapitel. Mina barn, 7 och 9 år, tröttnade. Vissa beskrivningar var för skrämmande.
Inte alls i stil med de böcker jag trodde den liknade, "Godnattsagor för rebelltjejer".

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej