Du är här: Start / Betyg & recensioner / Låt mig få städa klart! : om kommunister, kryptokommunister och antikommunister

Utmärkt städjobb

Birger Johansson, 15 juni 2014

Rekommenderas till läsning - KAA utför ett mästerligt städjobb. Det är denna mjäkighet här i landet när det gäller kommunismens förbrytelse som påtalas tydligt i boken - "folkhemskommunism" - usch! Att inte detta Vänsterparti en gång för alla rensar ut kommunismen och kommunister i partiet och tydligt visar att man är ett demokratiskt parti!

6 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Insiktsfull och välformulerad

Anders Warringer, 6 maj 2014

Boken är väl värd att läsa och kan rekommenderas. KAA: egna personliga erfarenheter kompletterar faktauppgifterna väl. Möjligen lider framställningen i någon liten mån av en viss svepande yvighet. Men detta är kanske också en del av charmen.
Det är märkligt att kommunismens förbrytelser mot mänskligheten så totalt förbigås av svenska massmedia

6 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra jobbat K-A Abrahamson

Bernt Lars-Erik Larsson, 23 januari 2015

Borde läsas av alla svenskar inte minst av skolelever i 8-9 klass .Skulle hjälpa till att ta bort lite av den historielöshet som finns i dagens skola.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Viktig bok

carl johan hortling, 22 september 2014

På 90-talet delades det ut en bok till alla skolor om nazisternas ondska under Hitler; "Därom må vi berätta". Det var angeläget och väl upplagt.

Under alla år har man inte haft allmän information om Stalins och kommunismens illdåd som var betydligt värre och krävde mycket fler dödsoffer.

Abrahamssons bok belyser mycket väl och på ett intressant sätt dessa händelser. Bl.a hur många vänsterpolitiker utvecklats i Stalins anda. Jag anser att man borde behandla A.s bok i alla svenska skolor för att få en balans i informationen

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

läsvärt om kommunismen.

Anna, 31 maj 2016

Jag tycker att alla bör hålla sig informerade om vad kommunismen ställt till med. Också bra få veta hur många kända personer i Sverige som arbetar som journalister och liknande som delar dessa värderingar.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Anbefalles till läsning

Bo Henning Andersson, 30 december 2014

Skulle vilja rekommendera den till Stefan Löfven. Och för övrigt till hela regeringen så de vet vilka de söker stöd av i budgetarbetet.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra fakta

Magnus Arkell, 4 augusti 2014

Belyser fakta som man lätt har glömt bort, visar hur lika nazismen och kommunismen är fast de förpackar det med olika ord.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

lärobok?

anders joninger, 24 juli 2014

en bok att använda i skolorna, på ett enkelt sätt få klart hur vänstern är
ingen vill ha hilter på t shirten men lenin eller che är "coolt"
mycket läsvärd bok

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rapp, påläst, angelägen

anhn, 10 september 2015

Drömmen om den sanna kommunismen tycks bedåra många.Kjell Albin visar rappt och påläst på hur detta lett till pinsamheter, stolligheter, förtryck, lögn och utrensningar.

3 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej