Du är här: Start / Betyg & recensioner / Ditt kompetenta barn : på väg mot nya värderingar för familjen
Betyg & recensioner för

Ditt kompetenta barn : på väg mot nya värderingar för familjen (Pocket)

Kundbetyg 5

(41 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Nödvändig bok

Maria Andersson, 24 augusti 2016

Jag har nog köpt 20 stycken totalt. Ger bort till alla jag känner när barnen hamnar i den där trotsiga perioden. Både lättläst och tipsrik .

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Streckläste

Gittelitt, 1 juli 2015

En bok som alla föräldrar skulle ha nytta av att läsa. Synd att boken inte fanns när mina barn var små. Nu när jag fått ett barnbarn, kommer jag att läsa boken snart igen. Ger en bok till min son som blivit pappa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

¿¿¿¿Fantastiskt Viktig!

Titti Jansson, 20 februari 2015

Alla föräldrar/ dagispersonal/ mor-/ farföräldrar borde läsa denna bok!
Framför allt för att den är en nyckel till att få hela och kloka barn som kan växa upp till goda medmänniskor som kan lära andra hur man tar hand om varandra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk

Ulf Peter Svensson, 25 augusti 2014

Jag har iof inte läst jättemånga böcker i den här genren, men denna är outstanding bäst. Passar att läsa när barnen är små, börjar skolan och avslutningsvis är i tonåren. Man blir inte bara en bättre förälder av att läsa boken, man blir en bättre medmänniska!
Kommer att läsa om den flera ggr, så överväg att köpa i bättre tryckkvalité från början.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Saknar ord, faantastisk helt enkelt!

Erik, 31 mars 2014

Har läst en hel del böcker om ämnet på svenska och engelska, kan bara säga att det här är den bästa som dessutom kommer med konkreta tips. En bok som borde delas ut på BVC och BB till alla nyblivna föräldrar. Det är så viktigt att göra rätt och anstränga sig från början för är så mkt svårare att laga när man blivit äldre. En bok med potentialen att förändra detta samhälle från grunden till det bättre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande och intressant bok och relationen mellan...

Nike 79, 19 november 2013

Inspirerande och intressant bok och relationen mellan barn och föräldrar och att barn alltid samarbetar, det handlar om att skapa förutsättningar och ramar för att de ska kunna göra det på sina villkor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En intressant bok som lär och påminner om en massa...

Jessica , 28 oktober 2013

En intressant bok som lär och påminner om en massa enkla och nyttiga saker som underlättar vardagen. Kommer att läsa om boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jesper Juul lyckas så väl med att sätta ord på det man...

Calle B, 15 maj 2013

Jesper Juul lyckas så väl med att sätta ord på det man instinktivt känner är rätt och sunt. Barn vill samarbeta och göra rätt - och är verkligen kompetenta!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Måste för föräldrar och lärare

Anna, 20 januari 2012

Sätter barnets samarbetsvilja i fokus och fokuserar på möjligheter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej