Du är här: Start / Betyg & recensioner / Alla får ligga : strategier i förförelsekonst för den moderna gentlemannen och kvinnan

Helt ok

klas Wagner, 22 november 2017

Vid detta laget är jag lite fexeusskadad. Jag har läst det mesta som han har skrivit och även utvecklat egen teknik. Mitt intryck är att om man har läst "När du gör som jag säger" och att "läsa tankar". Då förstår man bättre vad denna bok handlar om. Det är i första hand inte en handbok i hur man raggar, men den går självklart att med framgång, använda till det. Den är en intressant inblick i hur vi fungerar undermedvetet. Trots att den bygger på mycket av det som finns i de två nämnda böckerna, anser jag fortfarande att den är bra att läsa. Då kan man sätta saker i sitt rätta sammanhang.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande info

Alessio Marinovic, 3 september 2016

Läste denna boken när den släpptes, Och tyckte den var väldigt kul och intressant. Bjöd på mycket småsaker man inte tänkte på annars. Boken är väldigt lättläst och håller samma standard som Henriks övriga böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underhållande men tafatt

22-åringen, 19 januari 2016

Visst, boken va lite av en bladvändare men det är ju ingen raketforskning direkt som får läsaren att häpna.

jag kanske inte skulle rekommendera boken som ett tips för att bli ett socialt geni, däremot skulle jag rekommendera den för att den är underhållande och tänkvärd!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

"Alla får ligga" så många gånger som jag skrattade och...

glad o levande, 22 maj 2013

"Alla får ligga" så många gånger som jag skrattade och nickade medhållande. En bok som verkligen tar fram sanningen i hur det är, saker att tänka på. Många träffande sanningar på ett humoristiskt sätt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok, bra tips

Carl, 11 februari 2013

Jag gillade denna boken. Den är lättläst och ger många bra och handfasta tips för ta kontakt med folk och göra ett bra första intryck. Mycket av det som står här kan man hitta i Henriks andra böcker också, innehållsmässigt gillade jag denna bäst då den är bra strukturerad och lagom tjock.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej