Du är här: Start / Betyg & recensioner / Born to run : jakten på löpningens själ
Betyg & recensioner för

Born to run : jakten på löpningens själ (Pocket)

Kundbetyg 4

(121 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Man vill bara ut och springa

Bokmalen, 20 september 2017

Kunde inte sluta läsa förutom när suget efter att gå ut och springa blev för stort så jag fick avbryta för att dra på mig löparskorna

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok!

LaserKingen, 31 augusti 2017

Väldigt inspirerande bok som får en att snöra på skorna, speciellt barfotaskkorna. Riktigt mycket löpning blir det! Wow wow wow

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspiration

Britt Andersson, 27 juli 2016

En levande berättelse som inspirerade mig att fortsätta löpa. Läs den. Den är både en underhållande spännande bok och inspirerande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande och läsvärd!

Maria, 22 maj 2016

Väldigt bra bok som tar upp både historiska och vetenskapliga aspekter. Framförallt är den intressant och inspirerande, det är svårt att sitta kvar i soffan och läsa då boken får en att vilja gå ut och springa. Rekommenderar denna bok både till löpare och till icke-löpare!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lycka!

Kerstin, 21 januari 2016

Helt fantastiskt att följa 'jaget' i jakten på löparens själ. Jakten på Caballo Blanco, den Vita Hästen. Vålnaden som skulle befinna sig och löpa omkring i otillgängliga bergstrakter i Mexico. Möten med urbefolkning som trots hög integritet visar stor gästfrihet.

Fastnade för några underbara citat: "Om du tänker försöka, gör det fullt ut". Att leva hårt handlade inte om att utsätta sig för fara, det handlade om nyfikenhet". Och min favorit: "Varför tillföra något om man föds med allt man behöver?"

Blev så inspirerad att jag ägnade några månader åt att försöka ta till mig löparstilen. Människor i min omgivning såg mig 'vagga omkring' på stigar och skogsvägar i tid och otid. En skön upplevelse.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket läsvärd!

Mikael Gröndahl, 12 januari 2016

Till var löpare och alla andra: läs den. Något överlustig i inledningen, men det lugnar ner sig vart efter. Boken följer flera trådar, alla intressanta. Bra många fakta att inhämta för den som springer mycket. Eller då och då.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar!

Hanna , 27 september 2015

Och väldigt inspirerande! Jag som inte är mycket av en tävlingsmänniska tog särskilt åt mig av stycket om att bara sticka ut och springa för springandets skull...att strunta i hur länge man är ute, hur fort och hur långt man springer...bara springa och njuta av det.
Lite väl mycket propaganda om barfotalöpning, men det är så mycket som är bra i den här boken att jag inte tyckte att det var så svårt att bortse från det.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt enkelt en fantastisk bok

Robban, 12 juni 2015

Vill du börja springa, läs denna bok. Det är den enda bok du behöver i detta ämne. Man behöver inte säga mer än så.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskriven på ett roligt sätt

Mårten, 27 mars 2015

En bra bok för alla intresserade av frågan varför vi tränar, hur vi tränar och vad vi hoppas uppnå med vår träning. Den väcker lite tankar om hur andra hanterar detta. Mycket intressant om andra kulturer och träning i dessa. Läsvärt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej