Du är här: Start / Betyg & recensioner / Kärlek : en handbok
Betyg & recensioner för

Kärlek : en handbok (Pocket)

Kundbetyg 5

(11 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Handledning i parförhållande

Marie, 21 september 2016

Detta är en lättläst bok om relationer. Många bra tips och lärdomar. Man får en "aha" upplevelse och självkännedom. Bra bok att ge bort i bröllopspresent.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd!

Tess, 29 april 2015

Underbar bok med många nyttiga "sanningar" som går rätt in i hjärtat. Både smärtsamt och härligt gällande relationer, roller och tankar utan att bli för djup och tung. Rekommenderas!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tyvärr hann jag inte läsa ut denna bok innan min...

mikael andersson, 12 augusti 2013

Tyvärr hann jag inte läsa ut denna bok innan min relation kraschade. Fantastisk bok där författaren verkligen fokuserar på att våra upplevelser i barndomen påverkar hur vi hanterar en relation i vuxna dagar. Kan djupt rekommendera denna bok, ska ni köpa en relationsbok, köp denna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk!

Lollo, 20 september 2012

Jag har läst ganska många relationsböcker, men det här är den bästa. Den borde finnas i alla hem, antingen man har problem i relationen eller inte. Författaren, som själv är parterapeut förklarar de olika anknytningstyperna samtidigt som hon ger handfasta tips på hur man ska förbättra sin relation. Det kan vara allt från hur man löser konflikter utan att tala " vargspråk" till att tänka på hur man hälsar på varandra när man möter sin partner eller hur länge man ska krama varandra för att oxytocinet ska komma igång i kroppen. (minst 60 sekunder)

Jag har beställt fyra nya böcker, så att jag kan ge bort dem i present till mina vänner. Så bra tycker jag att den är!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej