Du är här: Start / Betyg & recensioner / Shantaram
Betyg & recensioner för

Shantaram (Pocket)

Kundbetyg 4

(89 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Finns knappt nåra ord....

Chrille, 2 oktober 2011

Jag har funderat jättelänge på vad jag ska skriva om den här boken. Men den är så otrolig så jag vill helst inte avslöja något om den utan det räcker vad som redan står.

Denna bok är den absolut bästa jag läst även om jag ibland är lite skeptisk mot sanningen i allt men trots allt helt underbar!!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt otrolig!

Liselott, 1 januari 2009

En historia beskriven på ett så fantastiskt, gripande, känsligt, kunnigt, erfaret, avslöjande och fängslande sätt av författaren att man - åtminstone jag - blir mer tagen av honom än av historierna som utspelar sig i denna hans älskade stad Bombay!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt suverän!

Micaelak, 1 december 2008

Något av det bästa jag läst! Lika fängslande rakt igenom trots sitt tegelstensformat.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sant eller ej?

Annica J, 12 november 2008

Helt otrolig bok. Har han verkligen varit med om detta och vad gör han nu? Målande skriven och svår att lägga ifrån sig. Läs den!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Verkligen spännande.

Arne Andersson, 2 januari 2018

Mycket spännande hela tiden. Inga partier utan att det händer något. En av de bästa böcker som jag läst. Läs boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande handling och miljö

Lisette, 11 augusti 2016

Spännande handling och miljö - men för rörig och beskrivande i mitt tycke för att rekommenderas till fullo! Ger en god inblick i indisk miljö och samhällsklasser.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En läsupplevelse!

Kerstin, 21 januari 2016

En mustig, självutlämnande berättelse med droger, misshandel och gängstrider...och inte minst kärlek.
Jag var i Indien, kände den kryddiga doften från gatuköken, kände den stickande lukten i slummen.
Hög närvaro, kan man säga.

Fantastiskt språk. Härliga citat och djupa tankar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok

Marta , 30 december 2015

Den visar olika sidor av livet i Indien. Rekommenderar. Den kan vara bra att läsa om man planerar att åka till Indien. Ser fram emot att läsa den andra delen som kom ut nyligen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kanon

Birgitta Stiefler, 6 oktober 2014

Ett oerhört bra bok som jag höll på i det längsta. Välskriven, självutlämnande, intressant ur kulturperspektiv och en hisnande resa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej