Du är här: Start / Betyg & recensioner / I skymningen sjunger koltrasten
Betyg & recensioner för

I skymningen sjunger koltrasten (Pocket)

Kundbetyg 4

(241 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Slutet

Annika Maria Thorén, 31 januari 2019

Tyckte inte om slutet. Hänger i luften, är kanske jag som inte fattar. Tycker hennes andra böcker varit bättre. Okej ändå.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Precisa nyanser

Kajsa-Malin Atlestam, 25 oktober 2017

Fantastisk genom sin lågmälda förmåga att fånga in mig i den mänskliga psykologin och dess villkor som verkar formas av nåt annat. En underbar väg till viktiga påminnelser om livet o dess möjligheter- om vi vill! Läser den nu för min sambo. / Kajsa-Malin

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Berörande

Bitte, 8 juli 2016

En bok som berör. Hur olika människoöden vävs samman och vad vänskap kan leda till. Visar hur viktigt det är att vi vågar lägga oss i om vi ser någon må dåligt, att inte ge upp utan att finnas för dom som behöver en.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vacker

Bokrec, 24 februari 2016

En varm och läsvärd bok.

En vackert skriven bok om ensamma människor som möts. Boken börjar intressant och handlingen byggs sakta upp. I slutet blev jag dock besviken, det som började och höll i sig så bra planar sedan ut i intet ...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Omdömme av Koltrasten.

Ann Stadvall, 12 februari 2016

En lågmäld bok på ytan. Men den berör på ett djupt plan.Väcker så många känslor. Kunde känna hur det såg ut. Känna lukter. Så många olika scenarior om hur det egentligen slutade. Min önskan eller författarens, eller huvudpersonen? Bra bok. Tack

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

ensamma själar

Nilla , 25 januari 2016

En varm och fin bok som rekommenderas. Handlar om personer med vitt skilda intressen och erfarenheter. De bor i samma hyreshus och stöter på varandra av en tillfällighet, och sakta med säkert bygger upp en vänskap.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Önskar annat slut

Solvig Johansson, 30 september 2015

Engagerande, spännande om relationer mellan olika udda personer - men jag blev ledsen när slutet bara flöt ut i ett ingenting ...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Koltrastens sång

Strulputte, 26 augusti 2015

En saktmodig bok om tre ensamma människor i samma trappuppgång, av vilka en är rejält trasig
men får omedvetet hjälp av de två andra.
Med tiden blir de mera beroende av varandra utan att de för den skull inkräkta på varandras integritet.
En fint skriven bok, där de tre upptäcker sidor hos dem själva som de inte tänkt på tidigare.
En fin upplevelse!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vacker, långmäld och lätt att ta till sitt hjärta

Marve, 22 augusti 2015

Det här är en lugn och lågmäld bok om tre ensamma människor som bor i samma trappuppgång. Med tiden kommer de allt närmre varandra. Det visar medmänsklighet och nyfikenhet men gör det med stor respekt för varandras integritet. Det är vackert och man önskar att det fanns mer av denna värme i världen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej