Du är här: Start / Betyg & recensioner / Yoga : en kvart om dagen
Betyg & recensioner för

Yoga : en kvart om dagen (Inbunden)

Kundbetyg 4

(41 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra bok

Ninni, 29 mars 2016

Intressant text och bra instruktioner om hur man kommer igång och vad man bör tänka på för att få in yogan i sitt dagliga liv för att må bättre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Yoga

Anja, 25 november 2014

Lätt och underbar bok som skapar en glädje till yogan! Som nybörjare är jag mycket nöjd. Den ger bra insikt till grunderna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppen bok.

Inger , 9 juni 2014

Jätte bra bok, lätt att förstå övningarna. Yoga är så himla bra för kropp och själ. Hoppas fler läser den och gör övningarna. Toppen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En medelsvår Yogabok för nybörjare

Sara, 1 april 2014

Jag hade nog andra förväntningar och blev lite besviken, men den var lättläst och man fick snabbt grepp om övningarna. Det var bra med de 7 olika övningarna i slutet på boken, som ska göras på 15 minuter. Bra om om man är lite mer än nybörjare på Yoga.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst, kortfattat och bra

Anna, 19 mars 2014

Kortfattat, men ändå heltäckande om yoga. Jag tycker att det är bra att hon beskriver nyttan / syftet bakom varje position.
Bra bilder.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra, lätt att ta till sig och lättläst

Touring-Annika, 4 mars 2014

Den här boken gillade jag verkligen för den är lätt att ta till sig, lätt att följa de olika beskrivningarna på olika "asana" och avslutningsvis så finns det 7 olika snabba program som kan välja med olika inriktning - uppiggande eller avslappnande. Det står även bra beskrivet för alla olika "asana" vad de är bra för och de flesta har varianter så alla kan utöva dem.
Jag köpte flera olika yogaböcker men denna var lite bättre för mig eftersom den inte handlar så mycket om att leva sitt liv yogiskt hela tiden utan man gör bra rörelser när man vill. Köpte även våga yoga men den var lite jobbigare att läsa o ta till sig eftersom den är mer att man ska tänka yoga i allt man gör (för mycket psykologi för min del).

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättförståelig yogabok.

Lättläst bok som klart och tydligt beskriver hur man ska utföra dom olika positionerna. Och på ett lättförståeligt sätt berättar yogans historia och hur yogan påverkar människans fysiska och mentala hälsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En klar och tydlig bok som och enkelt och med fina...

Ann-Cathrin Jansson, 17 januari 2014

En klar och tydlig bok som och enkelt och med fina bilder beskriver yoga, historisk bakgrund, andningens betydelse och olika aspekter och som toppning erbjuds flera varianter av korta yogapass. En bok som passar vare sig du har yogavana eller inte.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den är lättläst! Lätt att se på bilderna och förstå...

gerd löfquist, 13 januari 2014

Den är lättläst! Lätt att se på bilderna och förstå hur man ska utföra rörelserna! Lättsamt upplägg! Jag blir glad av att läsa boken! Det räcker nästan med att se omslaget.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej