Du är här: Start / Betyg & recensioner / Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna
Betyg & recensioner för

Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna (Storpocket)

Kundbetyg 5

(153 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Inspirerande bok!

Felicity :), 22 augusti 2017

Jag tyckte mycket om boken, den är inspirerande och lärorik på ett lättbegripligt sätt. Jag har redan tipsat många att läsa boken :) Först lyssnade jag på boken som ljudbok, men kände ganska omgående att jag vill ha boken för att läsa om vissa områden som intresserar mig extra mycket.
Har också användning av boken inom mitt yrke.

6 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok för alla. På riktigt!

Peter Niman, 20 november 2017

En uppmaning till Socialstyrelsen och/eller försäkringsbolagen som tillhandahåller sjukvårdsförsäkringar: Köp rättigheten till boken av förlaget, tryck upp och distribuera den till samtliga svenska hushåll. Det blir den bästa affären ni någonsin gjort.

Jag sträckläste boken sånär som på en liten paus som jag ägnade åt att springa bort ilskan som jag kände mot läkemedelsindustrin som för övrigt var ganska lik den jag drabbades av mot livsmedelsindustrin när jag läste Den hemlige kocken av Mats-Eric Nilsson.

Boken är lättläst, underhållande men framför allt lärorik. Andreas Hansen får 5 stjärnor av mig en enda anledning: Det finns inga fler att dela ut.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett måste

Anna Larsson, 13 september 2017

Läs denna bok! Jag har alltid motionerat men motionerar mer än jag har genom åren. Man mår så otroligt mycket bättre när man rör på sig. Denna bok förklarar varför och vad du ska göra för att nå dit. Det är bara att sätta igång!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stark kropp, stark hjärna

Anitabs, 19 november 2018

Mycket intressant läsning med förklaringar i detalj var i hjärnan olika aktiviteter arbetar. Skillnad långsam promenad mot rask promenad med stavar och löpning. Mycket läsvärd.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Har aldrig varit mer motiverad!

Sara Emelie Holm, 16 januari 2018

Har aldrig velat springa så mycket i hela mitt liv. Har aldrig varit mer övertygad om motions effekt på hjärnan! Läs den!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hjärnstark är en suverän bok

Knut Göran Melvin Graberg, 5 november 2019

Boken bevisar att motion är den bästa investeringen du kan göra för din hjärna och dina minnen.

Motion är bäst även mot stress och depressioner. Rent intuitivt har jag motionerat grymt i hela mitt liv, nu förstår jag varför!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok som påverkar mitt sätt att leva

Lars Gustav Pekka, 24 december 2018

Jag tror på Anders Hansens teorier om att fysisk motion är betydligt bättre än korsord och sudoku för den som vill skärpa sin hjärna - och förskjuta hjärnans åldrande. Han bygger under sina teorier med mängder av vetenskapliga studier. Alltså inget hokus pokus. Personligen har det stimulerat mig att fortsätta - och öka min fysiska aktivitet.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En "motivationsbok"

Ove Johnsson, 19 juli 2018

Hansen berättar mycket detaljerat om vad som händer i hjärnan, baserad på mycket forskning, och boken ger VERKLIGEN motivation till att man bör röra sig regelbundet.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hjärnstark

Charlotte Einarsson, 1 december 2017

Fantastisk bok som ALLA borde läsa.Den tar upp vikten av att träna och att hjärnan är det organ som vinner mest på träning/fysisk aktivitet.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej