Du är här: Start / Betyg & recensioner / HerreGud & Co
Betyg & recensioner för

HerreGud & Co (Häftad)

Kundbetyg 5

(94 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Dagen boost

Cattis, 14 mars 2016

Detta är den bästa bootsen man kan få varje dag. Mina barn ville genast också ha en i sina rum! Vi diskuterar varje dag innebörden av texterna.Jag har redan förutom till barnen köpt 2 st i present!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sin dagliga dos av välmående

Josefine Appelgren, 10 mars 2016

Med denna lilla kalender så kan du år efter år få din dagliga dos av välmående eller ett litet fniss, kanske till och med ett litet skatt?

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Börjar dagen

Brittmarie Sandling Niva, 29 oktober 2015

Det är så härligt att börja dagen med ett citat från Herregud & Co, ibland stämmer det överens med min sinnesstämning eller gör att min dag blir gladare.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Daglig förväntan!

LenaLa, 14 mars 2017

Kalendern är fylld av fyndiga och kluriga teckningar och texter. Varje morgon är det en glädje att bläddra fram bilden för dagen.
Eftersom kalendern inte anger veckodag utan endast datum så kan kalendern användas år ut och år in. Perfekt present som passar året runt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ja visst

Elsie Ulla Marita Mia Lööf, 6 februari 2017

Precis vad jag behöver.ler varje morgon när jag byter sida.humor med ett stråk allvar och precis som det ska vara

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Present

gosh66, 6 maj 2016

Enligt dem som fick den i present så var den mycket bra. Så jag kan nog varmt rekommendera denna bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Herre Gud och Co

Träffar rakt i hjärtat och får oss att le eller gapskratta. Så fyndig text och fina "gubbar".
Hittar inget negativt, blir bara glaaad.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

HerreGud & Co

läsfröken, 31 januari 2016

Roliga, underfundiga små texter till lika roliga bilder! Dessutom tänkvärda!

Det första jag gör varje morgon är att bläddra fram dagens....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

"Sweetness"

Cerisen, 3 december 2015

Ger en fin lätthet till livets ibland tunga dagar. En bok man får ett leende av. Boken är gullig, förlåtande och empatisk och det behöver vi mer av.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej