Du är här: Start / Betyg & recensioner / Ulrika Davidssons kokbok om 5:2 : 100 kaloriberäknade recept
Betyg & recensioner för

Ulrika Davidssons kokbok om 5:2 : 100 kaloriberäknade recept (Inbunden)

Kundbetyg 4

(285 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Helt värdelös. Nästan alla recept är för fyra...

Lena Margareta Svensson, 1 oktober 2013

Helt värdelös. Nästan alla recept är för fyra personer. Dessutom alldeles för många kalorier per portion. Jag ångrar verkligen mitt köp.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Recepten saknar viktangivelse i vissa fall. T ex 1...

Berit Wester, 26 september 2013

Recepten saknar viktangivelse i vissa fall. T ex 1 blomkålshuvud, 1/4 vitkål?
De flesta middagsrecept är för 4 personer. Bättre med 2. Annars trevliga recept.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skönt med en bok med svenska recept - enkel och bra....

Johan Lager, 15 september 2013

Skönt med en bok med svenska recept - enkel och bra. Kaloriberäknade recept av Nutrify som gör att det känns seriöst.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inget nytt

Marita Andersson, 6 maj 2014

Räcker det inte med bantingsböcker nu. Författaren byter metod efter mode. Känns inte trovärdig. Känns lite som hon hittat ett nytt sätt att tjäna pengar på. Vet inte ens varför jag kollade på den.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En stor besvikelse! Väntade på att starta med dieten...

Ulrika Rova, 8 december 2013

En stor besvikelse! Väntade på att starta med dieten tills boken kom, men den var verkligen inte till hjälp eller insperation. Jag var ute efter menyer o denna bok ger bara en rad kaloriberäknade recept o vissa med så högt kaloriinnehåll att man bara kan äta ett mål. Dessutom är de flesta för 4 personer o när är man så många i en familj som följer dieten? Rekommenderar inte denna bok, finns så mycket bättre vägledning på nätet.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den här boken överträffar alla de andra böckerna om...

Eva Arvèn, 26 september 2013

Den här boken överträffar alla de andra böckerna om 5:2. Lätta recept, snygga bilder, lätt att se hur många kalorier /person. Faktiskt min nya bibel.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

5:2 ulrika davidsson

Britt Inger Sellberg, 21 juli 2017

Många bra recept vilket gör det lätt att börja med 5:2 metoden. Jag är jättenöjd. Skulle vara bra med en kalorirabell så man lätt kan ta reda på sntslet kalorier.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lyckad start

David Göran Olofsson, 22 mars 2016

Jobbigt när man är van att inte ta hänsyn till vad och hur mycket man äter. Vi(gumman och jag) smyger oss neråt på vågskalan. MYCKET BRA bok med fina bilder. 'Guran'

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppen!

Britt Jonasson, 11 februari 2016

Används nästan varje dag även om jag inte kör 5:2 utan för att det är gott! Och går ner lite sakta som extra bonus. Perfekt

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej