Du är här: Start / Betyg & recensioner / LCHF-husmanskost : den goda vägen till hälsa och viktminskning
Betyg & recensioner för

LCHF-husmanskost : den goda vägen till hälsa och viktminskning (Kartonnage)

Kundbetyg 4

(92 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Rekommenderas

Ann-Louise Elizabeth Vigortsson (Jönköping), 11 april 2015

Har precis börjat testa recepten. Stort plus för relativt enkla och goda recept :) Rekommenderas helt klart! Recepten bör även fungera till yngre familjemedlemmar utan större bekymmer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Många bra och goda recept

Hans, 25 november 2014

Köpte denna under mitt år som LCHFare. Här finns ånga bra recept som är bra, goda och enkla att tillaga. Vill dock minnas pannkakorna som en stooooor besvikelse.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bra bas-bok för LCHF:are

Eli, 28 mars 2014

Här finns det mesta för "vanlig" LCHF. kanske inte för den som behöver strikt LCHF - men för de flesta är boken ett verkligt stöd för ett lättare och friskare liv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gillar tankarna om vikt och bantning och hur det...

Gillar tankarna om vikt och bantning och hur det påverkar att banta i längden. Har förvånats av att det ingår morötter och andra ingredienser som inte är riktigt godkända LCHF. Frukostförslagen är få. Jag som har svårt med det hade önskat flera förslag. Jag har lagat en tomatsoppa med köttbullar och det var ett i mitt tycke dåligt recept. Husk och massa grädde gjorde det för fett och slemmigt. Jag brukar göra köttbullar med kokosflingor det är mycket godare än husk. Annars verkar det vara bra recept.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Har många kokböcker men numera är det bara LCHF som...

Anita Santini, 14 januari 2014

Har många kokböcker men numera är det bara LCHF som gäller. Denna bok var "inkörsporten". Bra med veckorecept, lättlagade rätter som dessutom är smakrika.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra recept men skottpengar för att de inte har en...

Mathias Rosén, 11 januari 2014

Bra recept men skottpengar för att de inte har en innehållsförteckning för recepten. Har dock svårt för alla försök till "ersättningsmat", så som blomkålsris, blomkålspotatis, pannkakor, fröbröd etc.

För mig handlar det om att äta riktig mat, och äter man inte potatis eller ris så gör man inte.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det var bra basic resept. Precis vad man behöver i en...

Elin , 16 december 2013

Det var bra basic resept. Precis vad man behöver i en första omställning. Det är också mat man känner igen, köttfärssås och spaghetti (men gjorde med zucchini istället) och liknande som gör att det inte känns som ett lika stort steg att ta. Boken lever på så sätt upp till sitt namn, LCHF-husmanskost för det är just vad det är. God mat blir det också!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Är ingen "fan" av olika dieter men vill ge denna metod...

Elisabeth, 2 december 2013

Är ingen "fan" av olika dieter men vill ge denna metod en chans. Inledningen i boken förklarar och inspirerar. Recepten i boken är lätta att förstå och inget är svårlagat eller krånligt. Fullt användbara även om man inte strävar efter att tappa kilon utan bara vill äta god och vällagad mat med riktiga råvaror!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok som beskriver vad som händer då kolhydrater...

diabetiker, 11 november 2013

En bok som beskriver vad som händer då kolhydrater omvandlas till socker o höjer blodsockret, o då som diabetiker med insulin. Bra recept lite mer läsning om vad som används i receptern värd att användas.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej