Du är här: Start / Betyg & recensioner / Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat
Betyg & recensioner för

Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat (Inbunden)

Kundbetyg 5

(149 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Viktigaste boken av alla

CHSJO, 30 november 2016

Det här är den tveklöst viktigaste boken som finns just nu.
Vi måste vända trenden som innebär att vi blir fullproppade med helt felaktiga matrekommendationer.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Uppvaknade

Peter Widelund, 27 november 2015

Ett riktigt uppvaknande att läsa denna bok som blev min inkörsport till ett nyttigare liv. Det blev ett antal böcker till om samma ämne med försjupningar och liknande. För mig själv så har jag tappat närmare 30 kilo och blivit av med min björalllergi som sjuvården låtit hälsa att den kommer bara att bli värre.

För mig räckte denna bok för att ändra livsstil medan andra som lästen inte alls reagerat som jag. Men jag tycker den är en utmärkt bok att läsa om man känner att dagens "normala" mat inte riktigt fungerar.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bra start för ett nytt liv

Clara , 3 mars 2015

Det här är en av de bästa böckerna för den som är intresserad av att förbättra både sin hälsa och sin figur. Du får svar på alla frågor du har, och får du mot förmodan inte det finns Kostdoktorn på nätet att fråga

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra och inspirerande bok om lchf

Christine Björklund, 5 januari 2015

Boken förklarar på ett pedagogiskt sätt varför man inte ska vara rädd för fett, utan istället äta lchf för att undvika olika sockerarter. Det finns så många anledningar, och man förstår att det inte är någon diet för att bli smal utan alla borde äta lchf av hälsoskäl. Gillar också sista delen i boken med tips på recept och frågor och svar om lchf.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vill du må bra.

Roy Lars-Roger Sandberg, 29 augusti 2014

Det absolut bästa och mest upplysande boken om kost och förståelse vad kosten gör med våra liv, inte att förglömma alla de felaktiga rekommendationer från dietister läkare kostrådgivare vi fått de senaste 35 åren.
Köp boken och få en ny syn på tipsen för ett bättre liv, och bli lite mera kritisk till vad en del andra experter som inte vill ta till sig Kostdoktorns kunskaper.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra material men jobbigt att läsa

Lars, 15 januari 2011

Det här KUNDE och BORDE ha blivit en riktigt bra och viktig bok, och innehållet meriterar fem stjärnor. Att jag bara ger den två stjärnor beror på att den är så dåligt disponerad. Författaren upprepar, upprepar och upprepar sig. Samma information kommer igen gång på gång som ett ledmotiv hos Wagner samtidigt som språkbehandlingen inte är bättre än hos en genomsnittlig gymnasist. Tjatet (på var och varannan sida) om en revolution får mig osökt att tänka på ett ställe i Buddenbrooks där de strejkande arbetarna tillfrågas om sina krav och svarar "Vi vill ha republik!" - Men ni har ju redan republik! - "Då vill vi ha en till!" Om Andreas Eenfeldt hade valt att samarbeta med en spökskrivare i likhet med Martin Ingvar (Hjärnkoll på vikten/Hjärnkoll på maten) hade detta som sagt kunnat bli en riktigt bra bok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den bästa boken jag läst i mitt liv.

Kent Kumpula, 27 februari 2012

Matrevolutionen är den överlägset bästa boken jag har läst i mitt liv. Inte för att den har en bättre story, eller för att den är mer spännande, skrämmande eller på annat sätt mer underhållande, utan för att den har världens bästa slut.

Ett slut som betyder att jag kan äta mig mätt på god mat och samtidigt bli av med min övervikt. Dessutom har jag efter att ha följt bokens kostråd i två månader kunnat sluta med alla mina diabetesmediciner.

Den här boken borde tamigfan ingå i grundpaketet som sjukvården ger ut till nyblivna diabetiker, och den borde ingå i den allmänna läroplanen i grundskolan så våra barn får rätt bild av hälsosam mat.

Det är dags att vända skeppet som de senaste åren seglat rakt in i ett aldrig sinande berg av överviktiga och diabetiker. Dagens kostråd, baserade på livsmedelsverket är skit från början till slut.

Köp boken. Du kommer inte att ångra dig.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastisk bok

Besviken, 8 februari 2012

Jag har suttit som klistrad när jag läst denna bok. Oerhört intressanta fakta och historik. Jag har lärt mig mycket och blivit väldigt inspirerad att försöka börja äta bättre mat.

Rekommenderas varmt!

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En ögonöppnare

MP, 31 juli 2011

En välskriven och rolig bok om ett intressant ämne. Har i stort sett lytt alla råd i ett halvår, med resultatet -9kg samt en betydligt lugnare mage. Rekommenderas start!

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej