Du är här: Start / Betyg & recensioner / Bonniers vegetariska kokbok
Betyg & recensioner för

Bonniers vegetariska kokbok (Inbunden)

Kundbetyg 4

(65 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

För mycket halvfabrikat, burkmat, djupfrysta varor...

Gunnel , 23 april 2013

För mycket halvfabrikat, burkmat, djupfrysta varor istället för färska grönsaker och frukter. Det känns inte så genomtänkt, hälsomässigt. Stor besvikelse.

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa receptboken om vegetarisk mat!

Aina Mandahl, 9 juni 2014

En mycket tilltalande bok både vad gäller receptvariationer och layout. Köpte boken som studentpresent till en vegetarian och kommer alldeles säkert köpa ett eget ex. till mig själv då jag har vegetarianer i familjen.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa vegetariska kokbok som jag har läst

Pirkes, 17 mars 2014

Jag äter även kött, men min dotter som nyligen har flyttat åt inte kött. Jag fick leta vegetariska recept, så att man inte behövde laga två olika maträtter till familjen varje måltid. Bonniers vegetariska kokbok hade varit en mycket enklare alternativ om det hade funnits ca 7 år sedan. Bilder hjälper till att välja fina härliga rätter, även nu när jag inte behöver laga vegetariska rätter mera, kan jag inte sluta med dessa rätter, jag mår så mycket bättre att äta även helt vegetariska måltider.
:-)

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ganska bra bok, men för mycket pasta och annat med...

Sirkku , 21 oktober 2013

Ganska bra bok, men för mycket pasta och annat med vetemjöl. Så att jag får i alla fall använda min egen hjärna också.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Om Bonniers vegetariska kokbok

Gunilla Z, 19 maj 2015

Eftersom jag ska ge bort boken till min dotter, som önskat sig den, har jag enbart ögnat igenom den och inte provat något recept, Men jag tycker att recepten verkar lockande och med bilderna till vattnas det nästan i munnen. Det är även bra med råd om förvaring och andra specialsidor. Jag ser fram emot att bli bjuden på något ur boken!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den enda.

Lars-Örjan Hovbrandt, 9 juli 2014

När jag kikat runt bland kokböcker i såväl butiker som på nätet och med vetskapen om att jag har flera hyllmeter med kokböcker hemma så blir man kräsen.
Under vintern och våren har jag rannsakat mig själv och insett att det inte får plats med fler kokböcker i köket därhemma. Jag måste erkänna att det visst gick att få in en till, då måste det vara en enda som jag verkligen vill ha och den här är det. Ingen annan av de andra kokböckerna tog sig genom nålsögat.
En fantastiskt trevlig och vacker kokbok som lyser naturnära och modern från pärm till pärm. Jag har hittills hunnit med ett antal recept och alla har fallit matgästerna på tungan. Det skulle möjligen vara en av ungdomarna som saknade en rejäl köttbit till rätterna men det är det ingen som förbjuder dom att komplettera med.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra vegetarisk kokbok

Lottan, 28 april 2014

En användbar och fin bok för såväl nybörjare och den mer vane. Bra med snabblagade recept, kanske en aning mycket pastarätter ibland. Köpte till mig själv efter att ha köpt den i present.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

bra och lite till

anna, 3 april 2014

en kokbok i !allt-om-mat" s anda""laga snabbt enkelt men gott"..passar den stressade familjen eller kanske bara den som inte orkar hitta på så mkt själv eller vill lägga tid på det".smakar bra gör det iaf

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fin layout med vackra och inspirerande bilder. Bra med...

Eva D, 21 januari 2014

Fin layout med vackra och inspirerande bilder. Bra med indelning i olika typer av måltider. Bra att många recept är snabba och enkla att laga för då är det lättare att tänka grönt även i vardagen när det är bråttom.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej